LIKE ONLINE

Tι άλλο θα ακούσουμε: Βαρέθηκε να είναι άνθρωπος και πλέον ζει ως κατσίκα!

Tι άλλο θα ακούσουμε: Βαρέθηκε να είναι άνθρωπος και πλέον ζει ως κατσίκα!

Και εκεί που πιστεύεις ότι τα έχεις διαβάσει όλα, ερχόμαστε και σου υπενθυμίζουμε πως η άβυσσος που «συντροφεύει» την ψυχή του ανθρώπου μόνο τυχαία… παρομοίωση δεν είναι!

Ο Thomas Thwaite, λοιπόν, τα… βρόντηξε ως άνθρωπος και αποφάσισε να ζήσει ως… κατσίκα!

Πέρασε μάλιστα τρεις ολόκληρες ημέρες ως μέλος ενός κοπαδιού στις Ελβετικές Άλπεις, ενώ για να μην κινήσει τις υποψίες της νέας του... οικογένειας προχωρούσε (ή έτρεχε, όπως το πάρει κανείς) στα… τέσσερα! Πως; Μα με ειδικά διαμορφωμένα προσθετικά άκρα φυσικά!

Και μην νομίζετε ότι έμεινε εκεί. Ο Thomas «φόρεσε» μέχρι και ψεύτικο… στομάχι προκειμένου να τον διευκολύνει στην πέψη της αγαπημένης του πλέον… λιχουδιάς: του ολόφρεσκου χορταριού φυσικά!

GoatMan How I Took a Holiday from Being Human By Thomas Thwaites Photography by ©Tim Bowditch Publishers Abrams & Chronicle Books

«Στόχος μου ήταν να κάνω ένα διάλλειμα από τον πόνο και την αγωνία του να είσαι ένας ζωντανός οργανισμός με ανεπτυγμένη συνείδηση. Να μπορείς να μετανιώσεις για το παρελθόν και να ανησυχήσεις για το μέλλον», τόνισε ο σχεδιαστής από τη Βρετανία, ο οποίος ειδικεύεται στο πώς οι άνθρωποι θα χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία ώστε να εκπληρώσουν τις επιθυμίες τους.

GoatMan How I Took a Holiday from Being Human By Thomas Thwaites Photography by ©Tim Bowditch Publishers Abrams & Chronicle Books

Παρόλα αυτά, το να είσαι κατσίκα δεν σημαίνει απαραίτητα και ανέμελη ζωή.

«Μπόρεσα να τις ακολουθήσω για ένα χιλιόμετρο σε μια απόκρημνη πλαγιά ενός βουνού, ωστόσο κάπου εκεί είδα μόνο τη σκόνη τους», ανέφερε καταλήγοντας: «Πέρασα έτσι την επόμενη ημέρα προσπαθώντας να τις φθάσω. Τελικά τις συνάντησα ξανά σε έναν πανέμορφο (και λιγουριαστό θα συμπληρώσουμε εμείς) βοσκότοπο. Στο βουνό πάντως οφείλω να ομολογήσω πως ήταν ιδιαίτερα επικίνδυνα τα πράγματα. Αν έπεφτα δεν είχα χέρια για να προστατευτώ από ενδεχόμενη σύγκρουση με κάποιο βράχο» («πάλι καλά που το κατάλαβες», θα ξανασυμπληρώσουμε).

Goat14-Thomas_Thwaites-photo-Tim_Bowditch.jpg

Αν πάλι σας ενδιαφέρει να μάθετε περισσότερα, οφείλουμε να σας ενημερώσουμε πως ο κύριος Thwaites έχει γράψει και σχετικό βιβλίο για την ξεχωριστή εμπειρία του με τίτλο: «Άντρας-κατσίκα: Πώς έκανα διακοπές από το να είμαι άνθρωπος»…

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το Ισραήλ πιθανόν θα προτείνει στη Χαμάς συμφωνία για την απελευθέρωση 20 ομήρων

Καταγγελία στο «T»: Διευθυντής στη Λεμεσό άφησε στάσιμη μαθήτρια με εγχείρηση καρδιάς και κρίσεις πανικού

Θερμή αέρια μάζα και σκόνη επηρεάζουν την Κύπρο - Δείτε ζωντανά την εξέλιξη του καιρού το Σαββατοκύριακο

Αυξήθηκαν οι αφίξεις τουριστών τον Μάρτιο – Ποιοι τουρίστες προτίμησαν την Κύπρο



Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Ξεκίνησε επίσημα η προεκλογική εκστρατεία - Οι διπλές εκλογές - Πολιτική «χαμηλών ταχυτήτων»

Η Κύπρος εισέρχεται και επίσημα πλέον στην προεκλογική εκστρατεία για τις διπλές εκλογές της 9ης Ιουνίου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top