ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Οκταήμερη κράτηση τριών ατόμων στη Λάρνακα για εμπρησμό αυτοκινήτων

Οκταήμερη κράτηση τριών ατόμων στη Λάρνακα για εμπρησμό αυτοκινήτων

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα οκταήμερης κράτησης εναντίον τριών ατόμων, ηλικίας 25, 33 και 39 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενες υποθέσεις συνωμοσίας προς διάπραξη κακουργήματος και εμπρησμό δύο αυτοκινήτων.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 2 σήμερα τα ξημερώματα ξέσπασε φωτιά σε δύο αυτοκίνητα, τα οποία βρίσκονταν σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στην περιοχή Καμάρες στη Λάρνακα και χρησιμοποιούνται από 31χρονο κάτοικο Λάρνακας.

Από τη φωτιά, που κατασβέστηκε από μέλη της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας καταστράφηκαν ολοσχερώς και τα δύο αυτοκίνητα.

Τη σκηνή επισκέφθηκαν μέλη της Αστυνομίας τα οποία και διενήργησαν εξετάσεις, από τις οποίες διαπιστώθηκε ότι η φωτιά τέθηκε κακόβουλα, με τη χρήση εύφλεκτης ύλης.

Κατά την εξέταση της υπόθεσης, προέκυψε μαρτυρία ότι αυτοκίνητο θεάθηκε να εγκαταλείπει τη σκηνή με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Από περαιτέρω εξετάσεις, διαπιστώθηκε ότι το αυτοκίνητο χρησιμοποιείται από 39χρονο κάτοικο Λευκωσίας.

Μέλη της Αστυνομίας έθεσαν υπό διακριτική παρακολούθηση την οικία του 39χρονου στη Λευκωσία και γύρω στις 3 σήμερα τα ξημερώματα το αυτοκίνητο θεάθηκε να σταθμεύει έξω από το σπίτι.

Από το αυτοκίνητο βγήκε ένα πρόσωπο και μετά από λίγα λεπτά, μαζί με άλλα δύο πρόσωπα, επιβιβάστηκαν σε δεύτερο όχημα που βρισκόταν σταθμευμένο έξω από το σπίτι και αναχώρησαν από το χώρο.

Μέλη της Αστυνομίας, ακολούθησαν το αυτοκίνητο και το ανέκοψαν για έλεγχο, όπου εντοπίστηκαν μέσα σ’ αυτό ο 39χρονος, ένας 33χρονος κάτοικος Λευκωσίας και ένας 25χρονος κάτοικος Πάφου.

Εναντίον τους εκδόθηκαν δικαστικά εντάλματα σύλληψης, δυνάμει των οποίων συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση, για διευκόλυνση των ανακρίσεων και σήμερα οδηγήθηκαν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον τους διάταγμα οκταήμερης κράτησης.

Διαβάστε περισσότερα εδώ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Ανασκόπησε τις δράσεις για 2024 σε ειδική συνεδρία το Υπουργικό Συμβούλιο - Δείτε βίντεο

Την εξέλιξη των 88 δράσεων που ανακοίνωσε στις αρχές του χρόνου για το 2024 ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδούλιδης, εξέτασε σε ειδική συνεδρίασή του το Υπουργικό Συμβούλιο, το απόγευμα της Δευτέρας.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top