LIKE ONLINE

Netflix Ιουλίου: Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται και αξίζει να παρακολουθήσουμε – Δείτε βίντεο

Netflix Ιουλίου: Οι σειρές και οι ταινίες που έρχονται και αξίζει να παρακολουθήσουμε – Δείτε βίντεο

Το καλοκαίρι μπήκε για τα καλά και το Netflix έρχεται με νέες κυκλοφορίες σε ταινίες και σειρές , οι οποίες θα μας κρατήσουν παρέα όλο τον Ιούλιο.

Αυτές είναι μερικές από τις πιο ενδιαφέρουσες σειρές και ταινίες που έρχονται στο Netflix τις επόμενες μέρες.

ΣΕΙΡΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

06/07/2023

Ο Δικηγόρος με τη Λίνκολν: Σεζόν 2 / The Lincoln Lawyer: Season 2 Part 1

Με τους πελάτες να κάνουν ουρά έξω από τη δικηγορική εταιρεία του Μίκι και την ομάδα του να είναι πιο απασχολημένη από ποτέ, στο δρόμο του πρωταγωνιστή θα βρεθεί μια γυναίκα, η οποία σύντομα θα κατηγορηθεί για ανθρωποκτονία.

Δείτε βίντεο:

 

20/07/2023

Γλυκές Μανόλιες: Σεζόν 3 / Sweet Magnolias: Season 3

Μετά τον καυγά στο σπίτι των Σάλιβαν, οι «Μανόλιες» αντιμετωπίζουν νέες δυσκολίες, καθώς οι στενοχώριες και τα οικογενειακά δράματα θέτουν τις σχέσεις τους σε μια σειρά από δοκιμασίες.

Δείτε βίντεο

 

27/07/2023

Ο Γητευτής: Σεζόν 3, Τόμος 2 / The Witcher: Season 3 Volume 2

Η μοίρα τους έφερε κοντά. Επικίνδυνες δυνάμεις θέλουν να τους χωρίσουν. Ο Γκέραλτ και η Γιένεφερ παλεύουν να κρατήσουν τη Σίρι ασφαλή, ενώ ετοιμάζεται στην Ήπειρο ετοιμάζεται να ξεσπάσει ένας ανελέητος πόλεμος.

Δείτε βίντεο:

 

 

ΤΑΙΝΙΕΣ ΤΟΥ NETFLIX

14/07/2023

Με τα Μάτια Κλειστά: Βαρκελώνη / Bird Box Barcelona

Από τους παραγωγούς της ταινίας – παγκόσμιου φαινομένου “Με τα Μάτια Κλειστά” έρχεται το sequel του Bird Box, που καθήλωσε το κοινό το 2018. Μετά τον αποδεκατισμό του παγκόσμιου πληθυσμού από μια μυστηριώδη δύναμη, ο Σεμπάστιαν πρέπει να κάνει το δικό του ταξίδι επιβίωσης στους έρημους δρόμους της Βαρκελώνης. Ο ίδιος αποφασίζει να πραγματοποιήσει περίεργες συμμαχίες με διάφορους άλλους επιζώντες που ομοίως προσπαθούν να ξεφύγουν από την πόλη, ωστόσο παραμονεύει μια ακόμα μεγαλύτερη απειλή.

Δείτε βίντεο:

 

Οι τακτικές του έρωτα / Love tactics 2

Ένα στέλεχος διαφημίσεων και ένας σχεδιαστής μόδας-μπλόγκερ δεν πιστεύουν στην αγάπη, οπότε βάζουν ένα στοίχημα για να κάνουν τον άλλο να πέσει με τα μούτρα - με ασυνήθιστες τακτικές.

Δείτε βίντεο:

 

ΝΤΟΚΙΜΑΝΤΕΡ ΤΟΥ NETFLIX

05/07/2023

WHAM! / WHAM!

Για τους λάτρεις της μπάντας Wham! και του George Michael, το ομώνυμο, νοσταλγικό ντοκιμαντέρ με αρχειακό υλικό από τα 70s και τα 80s παρουσιάζει την προσωπική σχέση του Michael με τον Andrew Ridgeley.

Δείτε βίντεο:

 

ΜΗΝ ΧΑΣΕΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Από μαγευτικές ιστορίες αγάπης έως ξεκαρδιστικές αποδράσεις, αυτές οι κλασικές ρομαντικές κωμωδίες μας έχουν «αιχμαλωτίσει» για δεκαετίες.

 

01/07/2023

Mamma Mia! Η ταινία / Mamma Mia!

Είναι άραγε καλοκαίρι εάν δεν τη δούμε έστω και μία φορά; Μην χάσετε και το sequel του, Mamma Mia! Here We Go Again.

 

Mr. & Mrs. Smith

Ένα βαριεστημένο παντρεμένο ζευγάρι (δηλαδή οι πασίγνωστοι Μπραντ Πιτ και Αντζελίνα Τζολί) εκπλήσσεται όταν μαθαίνει ότι είναι και οι δύο είναι δολοφόνοι που έχουν προσληφθεί από ανταγωνιστικές υπηρεσίες για να σκοτώσουν ο ένας τον άλλον.

 

15/07/2023

Τοπ Γκαν/ Top Gun

Η κλασική, πλέον, ταινία ακολουθεί τους μαθητές στην ελίτ σχολή όπλων μαχητικών του Ναυτικού των Ηνωμένων Πολιτειών που ανταγωνίζονται μεταξύ τους για να είναι οι καλύτεροι στην τάξη. Υπάρχει όμως και ένας τολμηρός νεαρός πιλότος που αποφασίζει να μάθει μερικά πράγματα από έναν άλλο εκπαιδευτή – και μάλιστα αυτά δε διδάσκονται σε κάποια αίθουσα στρατιωτικής σχολής.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top