ΑΝΘΡΩΠΙΝΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ

Ραγίζει καρδιές ο Κλεόπας Κουλούμα - «Επισήμως 23! Τα τελευταία εννιά χρόνια ορφανός»

Ραγίζει καρδιές ο Κλεόπας Κουλούμα - «Επισήμως 23! Τα τελευταία εννιά χρόνια ορφανός»

«Μαχαιριά στην καρδιά» η ανάρτηση του Κλεόπα Κουλούμα για τα 23α γενέθλια. Μέσα από την ανάρτησή του κάνει αναφορά στη μητέρα του την αδερφή του, δίνοντας μαθήματα ζωής και δείχνοντας δύναμη ψυχής.

Όπως αναφέρει στην ανάρτησή του ο Κλεόπας, «επισήμως 23. Τα τελευταία εννιά χρόνια ορφανός. Από τότε πάντα κάτι λείπει και αυτό είναι οι δύο άγγελοι μου. Ένα κομμάτι μου που θα με συντροφεύει πάντα, αλλά με μια μεγάλη πληγή στην καρδιά», τόνισε.

«Πολλά πράγματα θα ήθελα να ήταν αλλιώς», είπε χαρακτηριστικά προσθέτοντας παράλληλα ότι, «δυστυχώς δεν είμαι Θεός οπότε δεν μπορώ να κάνω αλλαγές παρά μόνο να τις αποδέχομαι και να προχωρώ. Εξωτερικά μπορεί να φαίνομαι νέος αλλά αρκετές στιγμές μέσα μου νιώθω δεκαετίες πιο μεγάλος. Εύχομαι μια μέρα να καταφέρω να υλοποιήσω τους στόχους μου και όσα ονειρεύομαι. Και να κάνω περήφανους τους δύο αγγέλους μου. Και όχι δε μου χρωστάει η ζωή αντιθέτως εγώ χρωστάω πολλά στον εαυτό μου. Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας και για την τεράστια αγάπη που μου δείχνετε καθημερινά»

«Μη λυγίζετε, πάντα υπάρχουν και χειρότερα, προχωρούμε μπροστά όσο δύσκολος κι αν είναι ο αγώνας, κάπου αχνοφαίνεται το φως… θα το φθάσουμε», έγραψε καταληκτικά.

Υπενθυμίζεται ότι, εννέα χρόνια πριν, στις 18 Ιουνίου 2014, συνέβη η οικογενειακή τραγωδία που συγκλόνισε το Παγκύπριο. Ο τότε 14χρονος Κλεόπας και η 9χρονη αδερφή του μαζί με την μητέρα τους, θα μετέβαιναν στο σπίτι του πατέρα τους, ο οποίος με ένα όπλο G3, πυροβόλησε πρώτα την εν διάσταση γυναίκα του, στην συνέχεια την 9χρονη κόρη του και μετά ξεκίνησε ένα ανθρωποκυνηγητό πίσω από τον Κλεόπα όπου, μια σφαίρα τον βρήκε στον ώμο. Ο Κλεόπας έπεσε στο έδαφος υποκρινόμενος τον νεκρό για να γλιτώσει. 

Δείτε αυτούσια την ανάρτησή του:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Στις φλόγες οχήματα στο Τραχώνι – Καταστράφηκαν ολοσχερώς τα περισσότερα – Αποκλείστηκε η σκηνή

Γιώργος Θεοφάνους: «Έχω ξεκάθαρες μνήμες, ακόμα και τώρα όταν οδηγώ και ακούω βροντές, παρκάρω και κλείνω τα αυτιά μου»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Χειροπέδες σε 6 πρόσωπα - Ερευνήθηκε αριθμός οικιών

Στη σύλληψη έξι προσώπων προχώρησαν οι Αρχές, αναφορικά με την απόπειρα φόνου που έλαβε χώρα τη Τρίτη, 23 Απριλίου, στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top