LIKE ONLINE

Άρχισε να φωνάζει σε επιβάτες αεροπλάνου και κανείς δεν κατάλαβε το λόγο: «Πίσω μου κάθεται κάποιος που δεν είναι αληθινός»

Άρχισε να φωνάζει σε επιβάτες αεροπλάνου και κανείς δεν κατάλαβε το λόγο: «Πίσω μου κάθεται κάποιος που δεν είναι αληθινός»

Σε ένα περίεργο περιστατικό που έχει κατακλύσει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, μια γυναίκα απέκτησε viral φήμη μετά την εμφάνιση ενός βίντεο που καταγράφει το ασυνήθιστο και πανικόβλητο ξέσπασμά της σε ένα αεροπλάνο στο TikTok και το Twitter.

Το βίντεο, που μοιράστηκε με ένα Tweet, έχει συγκεντρώσει πάνω από 4,2 εκατομμύρια προβολές, παρουσιάζοντας την αινιγματική κατάσταση. Στα πλάνα, η γυναίκα φαίνεται να κατευθύνεται προς το μπροστινό μέρος του αεροσκάφους, προειδοποιώντας επειγόντως τους συνεπιβάτες της για μια αντιληπτή απειλή.

Στο βίντεο, η γυναίκα ισχυρίζεται ότι αποβιβάζεται από το αεροπλάνο επειδή κάποιος που κάθεται στο πίσω μέρος «δεν είναι αληθινός». Προσθέτει ακόμη ότι οι υπόλοιποι επιβάτες μπορούν να επιλέξουν να «πεθάνουν μαζί του» ή να εγκαταλείψουν το αεροσκάφος.

Η φύση της απειλής παραμένει ασαφής, συμβάλλοντας στη σύγχυση γύρω από το περιστατικό. Παρ' όλα αυτά, ο γνήσιος φόβος και η αγωνία της γυναίκας είναι εμφανείς στο βίντεο, αφήνοντας τους θεατές προβληματισμένους και ανήσυχους.

Αρχικά αναρτήθηκε στο TikTok από τον knuckelslawncare, το βίντεο περιορίστηκε στους θεατές στις Ηνωμένες Πολιτείες, προκαλώντας αναδημοσιεύσεις στο Twitter. Οι χρήστες του Twitter, μόλις συνάντησαν το βίντεο, εξέφρασαν την απορία τους για την εξαιρετική κατάσταση, με πολλούς να αναρωτιούνται για την αιτία του πανικού της γυναίκας.

ΠΗΓΗ: Gazzetta.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top