ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Τι είπε στο ThemaOnline υπεύθυνη πηγή για τον δικηγόρο που έδωσε φάκελο με τρία κινητά σε φυλακισμένο

Τι είπε στο ThemaOnline υπεύθυνη πηγή για τον δικηγόρο που έδωσε φάκελο με τρία κινητά σε φυλακισμένο

Ο… τρόπος σκέψης του δικηγόρου Α.Π., που φέρεται να έδωσε σε πελάτη του φάκελο με τρία κινητά (σε προφυλακτικά) στα κρατητήρια του δικαστηρίου, είναι ένα από τα θέματα που σχολιάζουν άνθρωποι που ασχολούνται με αστυνομικό ρεπορτάζ.

«Τι να πεις γι΄ αυτό τον δικηγόρο; Φέρεται να έδωσε σε υπόδικο σε κρατητήρια δικαστηρίου φάκελο με τρία κινητά. Ρίσκαρε ο ίδιος την καριέρα του, ενώ έκανε μια κίνηση που πολύ δύσκολα δεν θα γινόταν αντιληπτή. Ή είχε ισχυρά κίνητρα να ρισκάρει ή κάτι δεν πάει καλά...» σχολίασε υπεύθυνη πηγή στο ThemaOnline.


Σημειώνεται ότι ο δικηγόρος από τη Λευκωσία συνελήφθη τη Δευτέρα (17/08) γιατί έγινε αντιληπτός από αστυνομικούς που υπηρετούν στα κρατητήρια των δικαστηρίων Λευκωσίας να παραδίδει φάκελο σε πελάτη του, ο οποίος εκτίει ποινή 8ετούς φυλάκισης  για ληστεία.

Ο εν λόγω κατάδικος οδηγήθηκε εκ νέου στα δικαστήρια καθώς εκκρεμούσε εναντίον του υπόθεση κατοχής συνθετικών ναρκωτικών (dream). Αδίκημα που διαπράχθηκε ενόσω ήταν στις Κεντρικές Φυλακές.

Μετά την παραδοχή ενοχής το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης δυο μηνών.
Μετά την επιβολή ποινής ο κατάδικος μεταφέρθηκε στο κελί των δικαστηρίων. Εκεί ο δικηγόρος από τη Λευκωσία φέρεται να του έδωσε το φάκελο.

Οι αστυνομικοί θεώρησαν ότι περιείχε ναρκωτικά και ειδοποίησαν την ΥΚΑΝ προτού κάνουν οποιαδήποτε κίνηση. Μέλη της υπηρεσίας δίωξης ναρκωτικών παρέλαβαν τον χακί φάκελο και αφού τον άνοιξαν διαπίστωσαν ότι περιείχε τρία κινητά σε προφυλακτικά.

Όπως είναι λογικό, εικάζεται ότι ο κατάδικος επρόκειτο να τα μεταφέρει στις Κεντρικές Φυλακές, τοποθετώντας τα στο σώμα του και αφοδεύοντάς τα.

Σημειώνεται ότι πρώην δικηγόρος από τη Λεμεσό που είχε καταδικαστεί στο παρελθόν για υπόθεση ναρκωτικών είχε συλληφθεί πρόσφατα, αφού σε υποστατικό που διατηρούσε βρέθηκαν διαρρηκτικά εργαλεία.

Φ.Μ.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Τραυματισμός 29χρονου: Καταζητείται ο 33χρονος συγκάτοικος του - Τον μαχαίρωσε έπειτα από λογομαχία

Πασχαλινό τραπέζι: «Καίει» το κρέας τις τσέπες των καταναλωτών – Πιο φθηνά από πέρσι τα αυγά και τα λαχανικά – Δείτε πίνακες

Δίκη για το Μάτι: Φυλάκιση από 111 έως 3 έτη στους 6 ενόχους - Εξαγοράσιμη η ποινή, αφέθηκαν ελεύθεροι

Εκλογές 2024: Αυτή είναι η κοινότητα με τους λιγότερους εκλογείς



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top