ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καρέ-καρέ η διάσωση του 33χρονου έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα - Δείτε βίντεο

Καρέ-καρέ η διάσωση του 33χρονου έπεσε σε γκρεμό στον Ακάμα - Δείτε βίντεο

Μέλη της Μονάδας Αεροπορικών Επιχειρήσεων της Αστυνομίας, κλήθηκαν σήμερα το μεσημέρι για διάσωση προσώπου στην περιοχή του Ακάμα.

Το περιστατικό αφορούσε νεαρό άντρα (σ.σ. 33 ετών), ο οποίος ενώ οδηγούσε τετράτροχη μοτοσικλέτα, έπεσε σε γκρεμό βάθους 50 περίπου μέτρων. 

Δείτε βίντεο από τη διάσωση:

Υπενθυμίζεται ότι εκτός κινδύνου είναι η κατάσταση υγείας του 33χρονου επισκέπτη ο οποίος έπεσε με την τετράχρονη μοτοσικλέτα του σε γκρεμό σε περιοχή του Ακάμα.

Σύμφωνα με ανακοίνωση της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου μετά από κλήση της Υπηρεσίας Ασθενοφόρων, η Αστυνομία, καθώς και η Πυροσβεστική Υπηρεσία, ανταποκρίθηκαν για διάσωση ατόμου από απόκρημνη περιοχή στον Ακάμα γύρω στις 12:30 της Τρίτης.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ανταποκρίθηκε με ομάδα και όχημα διάσωσης από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Πόλης Χρυσοχούς.

Άτομο, το οποίο επέβαινε σε τετράτροχο όχημα, παρέκκλινε της πορείας του και ανετράπη σε γκρεμνό ύψους 30- 50 μέτρων περίπου στην περιοχή Άγιος Γεώργιος στον Ακάμα.

Όπως αναφέρεται, ο τραυματίας, αφού προσεγγίστηκε από την ομάδα διάσωσης, τοποθετήθηκε σε φορείο διάσωσης στην παρουσία νοσηλευτικού προσωπικού και παραλήφθηκε από μέλη της Μ.Α.ΕΠ. Αστυνομίας για μεταφορά του με ελικόπτερο στο ΤΑΕΠ του Νοσοκομείου Πάφου.

Ο 33χρονος υποβάλλεται σε σειρά εξετάσεων, ωστόσο η κατάσταση της υγείας του από τις προκαταρκτικές εξετάσεις χαρακτηρίζεται εκτός κινδύνου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top