LIFESTYLE

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι «Πρώτες Κυρίες» Ουκρανίας και Γαλλίας στο δείπνο της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Έκλεψαν τις εντυπώσεις οι «Πρώτες Κυρίες» Ουκρανίας και Γαλλίας στο δείπνο της Συνόδου του ΝΑΤΟ

Τα βλέμματα όλων μαγνήτισαν χθες η Μπριζίτ Μακρόν και η Ολένα Ζελένσκα, στη διάρκεια του δείπνου που παρέθεσε η προεδρία της Λιθουανίας, οικοδέσποινα χώρα της Συνόδου Κορυφής του ΝΑΤΟ, που διεξάγεται στο Βίλνιους.

Οι δύο «Πρώτες Κυρίες» της Ουκρανίας και της Γαλλίας ήταν λαμπερές, όπως σχολιάζει η βρετανική εφημερίδα «Daily Mail» αναφερόμενη στις ενδυματολογικές τους επιλογές για την περίσταση.

Η 45χρονη Ολένα Ζελένσκα και η 70χρονη Μπριζίτ Μακρόν, που συνόδευαν τους συζύγους τους στη σύνοδο, έδειχναν ιδιαίτερα ευδιάθετες και είχαν πιάσει «κουβεντούλα» σαν δύο καλές φίλες.

zelenska_macron__2_

Ολένα και Μπριζίτ φέρεται να έκαναν κομπλιμέντα η μία στην άλλη κι έλεγαν αστεία, αν κρίνουμε από τις φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στο διαδίκτυο.

Στις ραφές του μπλε συνόλου της Ζελένσκα, υπήρχαν πουλιά με ανοιχτά τα φτερά τους, ένα μήνυμα που ήθελε πιθανότατα να στείλει διακριτικά τρόπο η σύζυγος του ηγέτη της εμπόλεμης χώρας.

zelenska_macron__1_


«Η Πρώτη Κυρία της Ουκρανίας, μητέρα δύο παιδιών θάμπωσε τους παρευρισκόμενους με το γοητευτικό της χαμόγελο. Συνδύασε το σύνολό της με με δερμάτινες ψηλές γόβες κι έκανε μπούκλες τα καστανόξανθα μαλλιά της», γράφει το βρετανικό δημοσίευμα.

Ο φακός απαθανάτισε την Ολένα να συνομιλεί για αρκετή ώρα με την σύζυγο του Γάλλου προέδρου, Μπριζίτ, η οποία επίσης γοήτευσε το πλήθος, προσθέτει η εφημερίδα.

Η Μπριζίτ, μητέρα τριών παιδιών (που απέκτησε από τον πρώτο της γάμο) και πρώην δασκάλα, εντυπωσίασε μ' ένα λευκό φόρεμα που το συνδύασε με ψηλές μαύρες γόβες και τσάντα αντίστοιχου χρώματος.

Η καλλίγραμμη σιλουέτα της τονίστηκε ακόμη περισσότερο καθώς το φόρεμά της ανέβαινε ψηλά στο στο λαιμό ενώ για τα μαλλιά της επέλεξε έναν χαλαρό κότσο.

Οι δύο «Πρώτες Κυρίες» εμφανίστηκαν ευδιάθετες και πόζαραν για φωτογραφίες μαζί αλλά και χωρίς τους συζύγους τους.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Πρόσω ολοταχώς για αύξηση επιδόματος ενοικίου – Αυτά είναι τα κριτήρια που θα λαμβάνονται υπόψη – Τι θα γίνει με το ποσό

Έτσι «ξεφύτρωσαν» οι πύργοι στη Λεμεσό - Ετοιμάζεται μελέτη για αναθεώρηση των Τοπικών Σχεδίων

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Τραγωδία στην άσφαλτο - Έχασε τη ζωή του ο Πολύκαρπος Μιχαήλ από την Κοκκινοτριμιθιά

Πέρασαν χειροπέδες σε δεσμοφύλακα: Τον έπιασαν με τις πιτζάμες του ενώ έφερε κουκούλα και γάντια

Καταγγελία για απαγωγή και κακοποίηση Σύρου - «Η αστυνομία δεν ενήργησε άμεσα» - Δείτε φωτογραφίες

Μονή Αββακούμ: Επανέρχονται οι δικηγόροι των μοναχών - Τι ζητούν από τον Μητροπολίτη Ησαΐα

Νηστεία: Ποιες τροφές μπορούμε να φάμε την Μεγάλη Εβδομάδα - Προτάσεις γευμάτων



Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Σύγκρουση Γενικού Εισαγγελέα - Γενικού Ελεγκτή - Η επόμενη μέρα

Ενώπιον μιας πρωτοφανούς σύγκρουσης θεσμών βρίσκεται η κυπριακή κοινωνία η οποία παρακολουθεί με μεγάλο ενδιαφέρον για το ποιο θα είναι το αποτέλεσμα της δικαστικής διαμάχης μεταξύ του Γενικού Εισαγγελέα Γιώργου Σαββίδη και του Γενικού Ελεγκτή Οδυσσέα Μιχαηλίδη. Ενδιαφέρον Συνταγματικό, Πολιτειακό και Πολιτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top