Έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά σε αυλές σπιτιών στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Έθεσαν υπό έλεγχο την πυρκαγιά σε αυλές σπιτιών στη Λεμεσό - Δείτε φωτογραφίες

Η ώρα 13:40 λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε ενιαία αυλή τριών κατοικιών στα Πολεμίδια, στην επαρχία Λεμεσού.

Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τέσσερα πυροσβεστικά οχήματα από τους Πυροσβεστικούς Σταθμούς Λεμεσού και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 14:42.
 
Η πυρκαγιά, η οποία είχε εκδηλωθεί έξω από πρόχειρο παράπηγμα, το οποίο χρησιμοποιείτο ως αποθήκη, επεκτάθηκε σε παλαιές οικιακές συσκευές, ξύλα και άχρηστα υλικά εντός ενιαίας αυλής τριών κατοικιών. 
 
Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το πρόχειρο παράπηγμα, καθώς και το περιεχόμενό του, όπως και αριθμός από τα αντικείμενα που βρίσκονταν στην αυλή, έπαθαν εκτεταμένες ζημιές. Στον χώρο της αυλής, βρισκόταν και μεγάλος αριθμός κυλίνδρων υγραερίου, τα οποία προστατεύθηκαν. 
 
Λόγω της έγκαιρης επέμβασης και των ισχυρών πυροσβεστικών δυνάμεων στο μέρος του επεισοδίου, η πυρκαγιά περιορίστηκε στην αυλή και δεν επεκτάθηκε εντός των κατοικιών. Οι ένοικοι των κατοικιών, είχαν εξέλθει σε ασφαλισμένο χώρο έγκαιρα, χωρίς να κινδυνεύσουν. 
 
Τα αίτια της πυρκαγιάς διερευνώνται, σε συνεργασία με την Αστυνομία.
 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Νέα συνάντηση Χριστοδουλίδη- Τατάρ για τα ΜΟΕ- Οι χαμηλές προσδοκίες και η ταφόπλακα στην Ομοσπονδία

Σε μια προσπάθεια να προχωρήσει η συζήτηση για τα ΜΟΕ, όπως αποφασίστηκε στη διάσκεψη της Γενεύης, τον περασμένο Μάρτιο, ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης, συναντάται σήμερα στις 11 το πρωί, με τον Ερσίν Τατάρ, στο γραφείο του Ειδικού Συμβούλου του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών.

BEST OF TOTHEMAONLINE