LIKE ONLINE

Ποια είναι η άγνωστη αεροπορική εταιρεία που ψηφίστηκε ως η καλύτερη του κόσμου

Ποια είναι η άγνωστη αεροπορική εταιρεία που ψηφίστηκε ως η καλύτερη του κόσμου

Μια αεροπορική εταιρεία που ιδρύθηκε πριν δέκα χρόνια και γνωρίζουν ελάχιστοι, κατάφερε να βρεθεί στην κορυφή των προτιμήσεων, διαθέτοντας μόλις δύο αεροσκάφη.

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος το περιοδικό Travel + Leisure μοίρασε τα βραβεία του, με τους νικητές να προκύπτουν μετά από μια μεγάλη ψηφοφορία του κοινού. Ανάμεσα στις κατηγορίες που βραβεύτηκαν είδαμε τα καλύτερα νησιά, ξενοδοχεία, πόλεις, αεροδρόμια, αλλά και τις αεροπορικές εταιρείες του πλανήτη.

Ειδικά στην τελευταία κατηγορία υπήρξε μεγάλο σασπένς, αφού είδαμε μια άγνωστη στον πολύ κόσμο εταιρεία να τερματίζει στην κορυφή. Για να συμβεί αυτό μάλιστα, χρειάστηκε να εκθρονίσει τη Singapore Airlines, μία από τις πιο γνωστές εταιρείες εκεί έξω, η οποία κατακτούσε σταθερά την πρώτη θέση του κοινού εδώ και 27 χρόνια!

La Compagnie, η καλύτερη αεροπορική στον κόσμο για το 2023

Ποια είναι η αεροπορική εταιρεία για την οποία μιλάμε; Η La Compagnie, μια γαλλική boutique αεροπορική που ιδρύθηκε το 2013 από τον Frantz Yvelin και προσφέρει μόνο business class εισιτήρια στους επιβάτες της.

Εκτελεί καθημερινές πτήσεις από Νέα Υόρκη προς Παρίσι, ενώ από τον Μάιο μέχρι τον Οκτώβριο έχουν προστεθεί και πτήσεις από Νέα Υόρκη προς Νίκαια και Κυανή Ακτή. Μέσα στο αεροσκάφος υπάρχει σεφ που ετοιμάζει ένα πλήρες μενού στους επιβάτες, ενώ το γεύμα τους μπορούν να το συνοδεύσουν με κάποιο κρασί από τη μεγάλη λίστα που υπάρχει on board.

Στο πίσω μέρος κάθε καθίσματος είναι συνδεμένο ένα iPad 15.6 ιντσών με ακουστικά, το οποίο μπορούν να χρησιμοποιήσουν οι επιβάτες για να ψυχαγωγηθούν κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Παράλληλα, τα καθίσματά τους πέφτουν και γίνονται κρεβάτια, για να «γεμίσουν» τις μπαταρίες τους μέχρι να φτάσουν στον προορισμό τους.

Αυτό που κάνει την La Compagnie να ξεχωρίζει, βέβαια, είναι και οι πολύ χαμηλές τιμές των εισιτηρίων της (έως και 50% φθηνότερες από τους ανταγωνιστές της), αφού μπορεί κάποιος να κλείσει ένα premium υπερατλαντικό ταξίδι από 2.200 δολάρια. Το σίγουρο είναι πως μετά από αυτή της τη νίκη, η La Compagnie θα αυξήσει αρκετά την αναγνωρισιμότητα της, καθώς και τους επιβάτες της.

Πώς έγινε η ψηφοφορία του Travel + Leisure

Κάθε χρόνο, προκειμένου να προκύψει η λίστα με τα World's Best Awards, το T+L ζητά από τους αναγνώστες του να εκφράσουν τη γνώμη τους για τις ταξιδιωτικές τους εμπειρίες σε όλο τον κόσμο. Να μοιραστούν δηλαδή την άποψή τους για τα κορυφαία ξενοδοχεία, πόλεις, νησιά, κρουαζιερόπλοια, σπα, αεροπορικές εταιρείες και πολλά άλλα. Σχεδόν 165.000 αναγνώστες του T+L συμπλήρωσαν την έρευνα του 2023. Οι αεροπορικές εταιρείες βαθμολογήθηκαν συγκεκριμένα με βάση τα παρακάτω κριτήρια:

  • Άνεση καμπίνας
  • Εξυπηρέτηση κατά τη διάρκεια της πτήσης
  • Εξυπηρέτηση πελατών
  • Τιμή

Για κάθε χαρακτηριστικό, οι ερωτηθέντες μπορούσαν να επιλέξουν βαθμολογία άριστη, άνω του μέσου όρου, μέτρια, κάτω του μέσου όρου ή κακή. Οι τελικές βαθμολογίες είναι οι μέσοι όροι αυτών των απαντήσεων.

Η La Compagnie, λοιπόν, συγκέντρωσε βαθμολογία 95.56/100 κατακτώντας την κορυφή. Στη δεύτερη θέση τερμάτισε η Emirates με σκορ 89.62/100, ακολούθησε η Qatar Airways με 89.43/100, η Singapore Airlines με 88.87/100, η All Nippon Airways με 87.53/100, η Air Tahiti Nui με 87.45/100, έβδομη ήταν η Japan Airlines με 87.03/100, η Cathay Pacific Airways με 86.88/100, ένατη η Virgin Atlantic Airways με 86.34/100 και τη δεκάδα έκλεισε η EVA Air με 85.42/100.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μονή Αββακούμ: Πάνε στο Δικαστήριο μοναχοί και δωρητές για τα λεφτά στο χρηματοκιβώτιο - Τι έγινε με τις ενστάσεις στην Ανακριτική

Μείωση επιτοκίων: Ο λόγος που βρίσκεται στον «αέρα» - Ποιες οι σκέψεις της ΕΚΤ και τα σενάρια – Όσα αναφέρει οικονομολόγος στο «Τ»

Έμπλεξε 23χρονος: Συνελήφθη για οπλοφορία - Στα χέρια της Αστυνομίας και ανήλικος

Ετοιμαστείτε για «καυτές» μέρες: Πότε έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας - Συγκεντρώσεις σκόνης στην ατμόσφαιρα

«Θα στείλω όταν φτάσω» - Συγκινεί το νέο τραγούδι για τα Τέμπη



Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Εισήγηση ΑΚΕΛ για ενεργειακά: Κίνητρο για επανέναρξη των συνομιλιών - Διπλωματική τόλμη ή πολιτική αφέλεια;

Τη θέση ότι τα ενεργειακά θα μπορούσαν να «σπρώξουν» τη διαδικασία στο κυπριακό επαναλαμβάνει με φορτικό τρόπο το ΑΚΕΛ, το οποίο ζητά από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας να συζητηθεί η πρότασή του. Σε δηλώσεις του ο ΓΓ του κόμματος Στέφανος Στεφάνου ανέφερε πως το ΑΚΕΛ από το τον Δεκέμβρη του 2020 έχει δώσει συγκεκριμένη πρόταση και στον τέως Πρόεδρο Νίκο Αναστασιάδη και στον Νίκο Χριστοδουλίδη, για το «πως μπορούμε να βγούμε μπροστά».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top