Με ομπρέλα θαλάσσης κατά του… καύσωνα - Δείτε φωτογραφίες

Με ομπρέλα θαλάσσης κατά του… καύσωνα - Δείτε φωτογραφίες

Σε κλοιό καύσωνα βρίσκεται και σήμερα η Κύπρος, με τη θερμοκρασία να φθάνει μέχρι τους 44 βαθμούς και το Τμήμα Μετεωρολογίας να εκδίδει νέα πορτοκαλί προειδοποίηση.

Λόγω του συνεχόμενου καύσωνα, όσοι έχουν την ατυχία να διακινούνται στους δρόμους, αναγκάζονται να εφευρίσκουν τρόπους δροσιάς, χρησιμοποιώντας ακόμα και ομπρέλες θαλάσσης.

Για του λόγου το αληθές, το ThemaOnline εξασφάλισε και παρουσιάζει σχετικές φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες:

Σημειώνεται ότι, το περιστατικό καταγράφηκε στους δρόμους της Λάρνακας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

ΠτΔ στην Corriere della Sera: «Είχαμε ένα μόνο συμβάν σε βρετανική βάση - Η Κύπρος δεν δέχθηκε ποτέ επίθεση»

«Η Ευρωπαϊκή Ένωση θα έπρεπε να προωθήσει μια πρωτοβουλία αποκλιμάκωσης, μαζί με τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους εταίρους: είναι η προσδοκία των ηγετών της περιοχής», δήλωσε σε συνέντευξή του στην ιταλική εφημερίδα Corriere della Sera, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης.

BEST OF TOTHEMAONLINE