ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Άνω των 100 καταγγελίων για ηχορύπανση στην Πάφο

Άνω των 100 καταγγελίων για ηχορύπανση στην Πάφο

Σε 111 καταγγελίες προχώρησε η Αστυνομία Πάφου στο πλαίσιο εκστρατείας για καταπολέμηση της ηχορύπανσης στην Πάφο από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 17η Ιουλίου. Για 98 εκδόθηκε εξώδικο και για τις υπόλοιπες 13 σχηματίστηκε ποινικός φάκελος.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου, στο πλαίσιο καταπολέμησης της ηχορύπανσης κατά τους καλοκαιρινούς μήνες από την 1η Ιουνίου μέχρι και την 17η Ιουλίου η Αστυνομία Πάφου έχει εκπονήσει διάφορα σχέδια ενεργείας ιδίως κατά τα Σαββατοκύριακα με σκοπό τον εντοπισμό και την καταγγελία υποστατικών που οι ιδιοκτήτες τους παραβαίνουν τη νομοθεσία.

Ο κ. Νικολάου σημείωσε στο ΚΥΠΕ πως η Αστυνομία Πάφου κατά το πιο πάνω διάστημα προχώρησε σε 98 καταγγελίες με εξώδικο καθώς και περαιτέρω σε 13 καταγγελίες για τις οποίες σχηματίστηκε ποινικός φάκελος. Περαιτέρω κάποια υποστατικά που παραβιάζουν την Νομοθεσία σε σχέση με την εκπομπή ήχου κατ’ επανάληψη έχουν διενεργηθεί έρευνες και κατασχέθηκαν όργανα που εκπέμπουν ήχο σε 15 περιπτώσεις υποστατικών, είπε. Οι υποθέσεις αυτές, συνέχισε, θα καταχωρηθούν ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Πάφου.

Όπως ανέφερε ο κ. Νικολάου, η Αστυνομία Πάφου προβαίνει σ’ αυτούς τους ελέγχους είτε βάσει καταγγελιών και παραπόνων από επισκέπτες της επαρχίας Πάφου, είτε στο πλαίσιο τακτικών ελέγχων που διεξάγει η Αστυνομία Πάφου και διαπιστώνει ότι κάποια υποστατικά δεν διαθέτουν τις απαιτούμενες άδειες. Οι εκστρατείες, συνέχισε, θα συνεχιστούν καθ’ όλη την διάρκεια του καλοκαιριού προς απώτερο σκοπό την επιβολή της νομοθεσίας.

Κάλεσε παράλληλα τους ιδιοκτήτες των υποστατικών να εξασφαλίσουν τις σχετικές άδειες ώστε να κινούνται στα νόμιμα πλαίσια.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

* Φωτογραφία αρχείου

Τέρμα στην ασυδοσία με Τ/κ περιουσίες, σφίγγει τα λουριά ο Ιωάννου

Σχέδιο «ΚτίΖω»: Άρχισε η εκκένωση και η παράδοση κλειδιών διαμερισμάτων επικίνδυνων πολυκατοικιών – Πότε αναμένεται να κατεδαφιστούν

Κλιματιστικό ή ανεμιστήρα; Πως να δροσιστούμε χωρίς να «τρομάξουμε» με τον λογαριασμό του ρεύματος

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top