ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Κίνδυνος θάνατος οι τετράτροχες στην Αγία Νάπα - Τρέχουν σαν τρελοί, χτυπούν πεζούς, συγκρούονται με οχήματα - Δείτε βίντεο

Κίνδυνος θάνατος οι τετράτροχες στην Αγία Νάπα - Τρέχουν σαν τρελοί, χτυπούν πεζούς, συγκρούονται με οχήματα - Δείτε βίντεο

Ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη είναι η κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αγίας Νάπας, με τις τετράτροχες μοτοσυκλέτες να μετατρέπονται σε κίνδυνο θάνατο, τόσο για τους οδηγούς τους, αλλά κυρίως για ανυποψίαστους πολίτες που περπατούν στο πεζοδρόμιο και τους οδηγούς άλλων οχημάτων.

Μάλιστα, η κατάσταση είναι τόσο απελπιστική πλέον που ανάγκασε τον Δήμαρχο Αγίας Νάπας, Χρήστο Ζαννέττου, να ζητά από την Κυβέρνηση την έκδοση σχετικού Διατάγματος για καθολική απαγόρευση των τετράκυκλων και τρίκυκλων άμεσα για την περίοδο από τις 19 Ιουλίου μέχρι και τις 20 Αυγούστου κατά τις ώρες 21:00 μέχρι τις 07:00 και της έκδοσης άμεσα σχετικού Διατάγματος για καθολική απαγόρευση των τετράκυκλων και τρίκυκλων άμεσα σε κύρια οδικά δίκτυα όπου διακινείται μεγάλη μάζα κόσμου καθ’ όλη την διάρκεια της ημέρας και της νύχτας».

Η ανεξέλεγκτη και επικίνδυνη κατάσταση που επικρατεί στους δρόμους της Αγίας Νάπας, αποτυπώνεται σε βίντεο που δημοσίευσαν αγανακτισμένοι πολίτες στο Facebook.

Στο πρώτο βίντεο φαίνεται τετράτροχη μοτοσικλέτα να συγκρούεται μετωπικά με μοτοσικλέτα ντελιβερά, ο οποίος μετά την σύγκρουση εκτινάχθηκε στην άσφαλτο.

Σε δεύτερο βίντεο, φαίνεται οδηγός τετράτροχης να χάνει τον έλεγχο, να βγαίνει από τον δρόμο και να παρασύρει δύο πεζούς, οι οποίοι όπως φαίνεται δεν τραυματίστηκαν σοβαρά.

Όπως γράφει ο πολίτης που δημοσίευσε το σχετικό βίντεο, «Αγία Νάπα καλοκαίρι 2023. Κίνδυνος θάνατος, δεν ξέρεις από που θα σου έρθει. Η Αστυνομία????? Ραντάρ κατά τις 4 κάπου έξω από την Αγία Νάπα που σχολάνει ο κόσμος για να τον γράψουν. This is cyprus».

 

 

Ειδήσεις σήμερα:Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε ελεύθερη πτώση ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ - Μονόδρομος οι παραιτήσεις των ηγεσιών

Σε μία περίοδο «εσωστρέφειας» βρίσκονται τα κόμματα του κέντρου, τα οποία αφού ξεπέρασαν το πρώτο σοκ από την ήττα των διπλών εκλογών, ψάχνουν απαντήσεις για το τι πραγματικά έφταιξε ώστε να φτάσουν σε αυτό το απογοητευτικό σημείο, που βρίσκονται σήμερα. Παρά τα μηνύματα που έλαβαν από τους πολίτες, φαίνεται πως οι ηγεσίες των τριών κομμάτων να μην αντιλαμβάνονται το τεράστιο πρόβλημα ή αρνούνται να το αντιληφθούν, ενώ θεωρούν τα κόμματά τους, ως περιουσιακό τους στοιχείο, αρνούμενοι να παραιτηθούν. Σε μία εποχή όπου η κοινωνία έχει δώσει την απάντησή της, επιλέγοντας τον νεαρό Φειδία Παναγιώτου, ο οποίος έλαβε μεγαλύτερο ποσοστό από το σύνολο των ποσοστών των τριών κομμάτων ΔΗΚΟ ΕΔΕΚ και ΔΗΠΑ, οι ηγεσίες τους εξακολουθούν να μην αναλαμβάνουν τις ευθύνες τους.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top