Διπλοκάμπινα ανέκοψαν οδηγό, τον χτύπησαν και έκαναν ζημιές στο αυτοκίνητο του - Χειροπέδες σε 25χρονο, αναζητούνται ακόμα δύο

Διπλοκάμπινα ανέκοψαν οδηγό, τον χτύπησαν και έκαναν ζημιές στο αυτοκίνητο του - Χειροπέδες σε 25χρονο, αναζητούνται ακόμα δύο

Στην σύλληψη 25χρονου προχώρησε η Αστυνομία την Τετάρτη σε υπό διερεύνηση υπόθεση που φέρει πέντε άτομα να προκαλούν ζημιές σε αυτοκίνητο και να χτυπούν τον οδηγό του.

Ο 25χρονος συνελήφθη ως ύποπτος για τα αδικήματα της πρόκλησης πραγματικής σωματικής βλάβης, κατοχή επιθετικών οργάνων, και πρόκλησης κακόβουλης ζημιάς ενώ για την ίδια υπόθεση η Αστυνομία Πάφου καταζητεί άλλα δύο πρόσωπα.

Σύμφωνα με τον Εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου την Τρίτη 39χρονος κατήγγειλε ότι ενώ οδηγούσε το αυτοκίνητο του στην περιοχή της Γεροσκήπου δύο διπλοκάμπινα οχήματα του ανέκοψαν την πορεία. Στη συνέχεια πέντε άνδρες βγήκαν από τα οχήματα και άρχισαν να κτυπούν στο αυτοκίνητο του προκαλώντας του κάποιες ζημιές, οι οποίες ακόμη δεν έχουν εκτιμηθεί.

Επίσης, όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου, οι πέντε φέρεται να κτύπησαν και τον ίδιο τον οδηγό προκαλώντας του εκδορές στα δύο του άκρα. Ο ίδιος ανέφερε στην Αστυνομία ότι γνώριζε τους τρεις από τους πέντε, ηλικίας 23,25 και 39 ετών. Εναντίον των τριών προσώπων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης.

Την Τετάρτη και μετά από περαιτέρω εξετάσεις συνελήφθη και τέθηκε υπό κράτηση ο 25χρονος ύποπτος.

Η Αστυνομία συνεχίζει τις εξετάσεις για τον εντοπισμό των άλλων δύο προσώπων που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση.

*φωτογραφία αρχείου

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

LIVE: Σε επιφυλακή η Κύπρος - ΗΠΑ και Ισραήλ βομβαρδίζουν την Τεχεράνη - Κύμα ιρανικών επιθέσεων

Εξαπλώνεται σε όλη τη Μέση Ανατολή ο πόλεμος που ξεκίνησαν το Σάββατο ΗΠΑ και Ισραήλ με τις επιθέσεις στο Ιράν, σκοτώνοντας τον ανώτατο ηγέτη της χώρας, Αλί Χαμενεΐ. Η Τεχεράνη απάντησε με πλήγματα στο Ισραήλ και επιθέσεις σε αμερικανικές εγκαταστάσεις σε όλη την περιοχή. Tο Ισραήλ εξαπολύει επιθέσεις στην «καρδιά της Τεχεράνης» ενώ επέκτεινε τον πόλεμο στον Λίβανο μετά την εκτόξευση ρουκετών από τη Χεζμπολάχ. Δείτε λεπτό προς λεπτό όλες τις εξελίξεις στο ThemaOnline:

BEST OF TOTHEMAONLINE