Σύγκρουση ΟΚΥπΥ με ΟΑΥ για νέο τρόπο αποζημίωσης νοσηλευτηρίων εντός ΓεΣΥ – «Δεν γίνεται αποδεκτή η πρόταση»

Σύγκρουση ΟΚΥπΥ με ΟΑΥ για νέο τρόπο αποζημίωσης νοσηλευτηρίων εντός ΓεΣΥ – «Δεν γίνεται αποδεκτή η πρόταση»

Σύγκρουση μεταξύ Οργανισμού Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ) και ο Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας (ΟΑΥ), πυροδότησε η πρόθεση του ΟΑΥ να προχωρήσει στην αφαίρεση της πρόνοιας για το 10% αναφορικά με τις μοναδικές υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΚΥπΥ.

Αυτούσια η ανακοίνωση του ΟΚΥπΥ:

«Σχετικά με τις δηλώσεις του Οργανισμού Ασφάλισης Υγείας σε ραδιοφωνικό σταθμό ότι, το ΔΣ του ΟΑΥ αποφάσισε την αφαίρεση της πρόνοιας για το 10%, που αφορά τις μοναδικές παγκύπριες υπηρεσίες που προσφέρει ο ΟΚΥπΥ, εκτιμώντας ότι η νέα πρόταση προσεγγίζει τις θέσεις των ιδιωτικών νοσηλευτηρίων και δημιουργεί προϋποθέσεις για επίτευξη συμφωνίας μαζί τους, ο ΟΚΥΠΥ διευκρινίζει τα ακόλουθα:

Ο ΟΚΥΠΥ δεν ήταν ενήμερος για την πρόθεση αφαίρεσης της πρόνοιας που αφορά τις μοναδικές παγκύπριες υπηρεσίες που προσφέρει, και το πληροφορήθηκε από τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης. Η πρόταση αυτή δεν είναι αποδεκτή.

Ενημερώνουμε ότι, ο Οργανισμός θα διεκδικήσει ότι δικαιούται για τις υπηρεσίες που προσφέρει μέσα από διάλογο και επικοινωνία με τον αρμόδιο φορέα».

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

ΠτΔ: Αισιοδοξία για νέα πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στο Κυπριακό

Την αισιοδοξία του για μετουσίωση της πολιτικής βούλησης της ελληνοκυπριακής πλευράς σε μια συγκεκριμένη πρωτοβουλία που θα φέρει αποτελέσματα στην προσπάθεια επανέναρξης των συνομιλιών για το Κυπριακό εξέφρασε την Κυριακή ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σε δηλώσεις του μετά τη συμμετοχή του στον φιλανθρωπικό αγώνα δρόμου «Run for Autism», στην Αγία Νάπα.

BEST OF TOTHEMAONLINE