LIKE ONLINE

Σούπερ μάρκετ στην Αυστρία έκλεισε όταν βρέθηκε αράχνη που μπορεί να προκαλέσει επώδυνη στύση

Σούπερ μάρκετ στην Αυστρία έκλεισε όταν βρέθηκε αράχνη που μπορεί να προκαλέσει επώδυνη στύση

Όλοι έτρεχαν να… σωθούν. Στη θέα μιας αράχνης κανείς δεν μπορεί να παραμείνει ψύχραιμος. Ένα σούπερ μάρκετ στην Αυστρία έκλεισε αυτή την εβδομάδα μετά τον εντοπισμό μιας δηλητηριώδους βραζιλιάνικης περιπλανώμενης αράχνης που είχε μπει σε κούτα με μπανάνες, σύμφωνα με το TMZ.

Ο λόγος που έκλεισε είναι το σούπερ μάρκετ είναι πως το συγκεριμένο είδος της αράχνης, μπορεί να προκαλέσει θανατηφόρο δάγκωμα και μπορεί να προκαλέσει μακροχρόνιες, επώδυνες στύσεις.

Ο διευθυντής του καταστήματος φέρεται να κάλεσε την πυροσβεστική όταν εντόπισε το μαυροκόκκινο αρθρόποδο των 10 εκατοστών. Οι υπάλληλοι σφράγισαν αμέσως τα κιβώτια με τις μπανάνες, αλλά η επικίνδυνη αράχνη εξακολουθεί να κυκλοφορεί ελεύθερη, σύμφωνα με τη Mirror.

Το δηλητήριο της βραζιλιάνικης αράχνης προκαλεί στύση που διαρκεί για ώρες, σύμφωνα με το Live Science.

 

Όσοι δεχτούν το δάγκωμα της αράχνης μπορεί να υποφέρουν από υψηλή αρτηριακή πίεση και πόνο σε όλο τους το σώμα.

«Η στύση είναι μια παρενέργεια που θα βιώσουν όλοι όσοι τσιμπηθούν από αυτή την αράχνη μαζί με τον πόνο και τη δυσφορία», δήλωσε ο Δρ Romulo Leite του Medical College of Georgia, ο οποίος έχει μελετήσει την αράχνη.

«Ελπίζουμε ότι βρούμε φάρμακα για τη θεραπεία της στυτικής δυσλειτουργία».

Το 2012, το περιοδικό Smithsonian Magazine σε δημοσίευμά του ανέφερε ότι η αράχνη θα μπορούσε να λειτουργήσει ως το επόμενο Viagra, για να βοηθήσει τους άνδρες που έχουν στυτική δυσλειτουργία. Μέχρι στιγμής όμως δεν έχει προκύψει κάτι αξιόλογο.

Βραζιλιάνες αράχνες προκαλούν τρόμο στην Ευρώπη
Δεν είναι η πρώτη φορά που αυτό το είδος δηλητηριώδους αράχνης περιπλανιέται στην Ευρώπη. Τον Μάιο του 2017, αρκετές από τις εν λόγω αράχνες είχαν μπει στις μπανάνες κάποιου που είχε αγοράσει από το σούπερ μάρκετ Asda στο Ηνωμένο Βασίλειο, σύμφωνα με το BBC. Η οικογένεια αναγκάστηκε να φύγει από το σπίτι της.

Την άνοιξη, ένας Βρετανός ανέφερε ότι βρήκε μια δηλητηριώδη -αλλά όχι θανατηφόρα- αράχνη Huntsman στις μπανάνες του από το παντοπωλείο Tesco.

«Δεν νομίζω ότι έχω ξανατρομάξει περισσότερο στη ζωή μου. Είχα μείνει άναυδος όταν την ανακάλυψα», δήλωσε ο Craig Harrison στο Caters, προσθέτοντας ότι ήταν ότι πιο τρομακτικό έχει βιώσει ποτέ άλλοτε στη ζωή του.

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλη Τρίτη: Τι γιορτάζουμε σήμερα – Τα μαθήματα από τις δύο παραβολές και τα έθιμα της ημέρας

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Καιρός: Αλαλούμ με σκόνη, θερμοκρασία που ανεβαίνει και… βροχές – Ίσως και χαλάζι



ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

ΔΗΣΥ: Νούμερο ένα προτεραιότητα η συσπείρωση του κόμματος - Έκλεισε το κεφάλαιο για τις διαγραφές

Με πρωταρχικό στόχο την όσο το δυνατόν μεγαλύτερη συσπείρωση του κόμματος, ο ΔΗΣΥ βάζει πλώρη για τις Ευρωεκλογές με στόχο την πρωτιά.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top