ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Πυρκαγιά στο Λιοπέτρι έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική - Ξέχασαν σκεύος πάνω στη φωτιά - Κινδύνεψαν τρεις κατοικίες

Πυρκαγιά στο Λιοπέτρι έθεσε σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική - Ξέχασαν σκεύος πάνω στη φωτιά - Κινδύνεψαν τρεις κατοικίες

Πυρκαγιά σε βοηθητική κουζίνα στο Λιοπέτρι ξέσπασε χθες (13/8) το μεσημέρι, θέτοντας σε κινητοποίηση την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Δύναμης, η ώρα 13:05 χθες λήφθηκε κλήση για πυρκαγιά σε πρόχειρο παράπηγμα, το οποίο χρησιμοποιείτο ως βοηθητική κουζίνα, στην κοινότητα Λιοπετρίου της επαρχίας Αμμοχώστου.

Ανταποκρίθηκε η Αστυνομία και η Πυροσβεστική Υπηρεσία με τρία πυροσβεστικά οχήματα από τον Πυροσβεστικό Σταθμό Αμμοχώστου Λοχία Αδάμου Αδάμου και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 13:42.

Σύμφωνα με την Πυροσβεστική, από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, το εν λόγω παράπηγμα, το οποίο ήταν κατασκευασμένο από τσίγκους και ξύλινα πλαίσια, καθώς και το περιεχόμενό του, υπέστησαν εκτεταμένες ζημιές, ενώ επηρεάστηκε με ελαφρές ζημιές και η κουζίνα μίας από τις οικίες που εφαπτόταν του παραπήγματος.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, επηρεάστηκε επίσης και μέρος ανώγειας κατοικίας ξύλινης κατασκευής, ενώ από τον καπνό επηρεάστηκαν και οι τρεις κατοικίες του κτιρίου.

Σημειώνεται πως, οι ένοικοι των κατοικιών, οι οποίοι βρίσκονταν εντός των οικιών τους κατά την εκδήλωση της πυρκαγιάς, είχαν εξέλθει έγκαιρα σε ασφαλή χώρο, χωρίς να έχουν κινδυνεύσει.

Με βάση τις έρευνες της Πυροσβεστικής, η πυρκαγιά προκλήθηκε από ξεχασμένο μαγειρικό σκεύος σε αναμμένη μαγειρική συσκευή.

Σημειώνεται πως, η Πυροσβεστική Υπηρεσία για το τριήμερο από τις 06:00 της 11ης Αυγούστου 2023 μέχρι και τις 06:00 της 14ης Αυγούστου 2023, ανταποκρίθηκε σε 83 κλήσεις για βοήθεια, 41 πυρκαγιές, 33 ειδικές εξυπηρετήσεις και 9 ψευδείς κλήσεις.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μάτι: Τρέχουν οι διαδικασίες για την δίκη σε β΄ βαθμό - Το μήνυμα Μητσοτάκη και η παραγγελία του Αρείου Πάγου

Μεγάλη Τετάρτη υπό την «σκιά» της Εργατικής Πρωτομαγιάς: Οι αγώνες για το 8ωρο και το πώς ξεκίνησε στην Κύπρο

Από τις λαμπάδες μέχρι τα κόκκινα αυγά και τις φλαούνες: 8+1 παραδοσιακά, πασχαλινά έθιμα στην Κύπρο

Έτσι θα λειτουργήσουν οι χώροι εστίασης το Πάσχα – Τι θα γίνει με τις αυξήσεις τιμών    

Γνωστή Κύπρια φωτογραφίζεται με εσώρουχα μπροστά στον καθρέφτη - Δείτε εικόνα



Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Κυπριακό: Εξελίξεις μετά το Πάσχα βλέπει ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης - Ανοιχτό και το ενδεχόμενο για παρέμβαση της ΕΕ

Η διασύνδεση του Κυπριακού με τα ευρωτουρκικά ήταν και παραμένει μία από τις επιδιώξεις του Προέδρου Χριστοδουλίδη, ο οποίος ξεκίνησε εδώ και μήνες ένα μαραθώνιο επαφών με ηγέτες της ΕΕ φτάνοντας στο Ευρωπαϊκό Συμβούλιο τον περασμένο Απρίλιο όπου σύμφωνα με την κυβέρνηση, υλοποιήθηκε ο στόχος που έθεσε από την αρχή, δηλαδή η διασύνδεση των ευρωτουρκικών με την πρόοδο στο κυπριακό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top