LIKE ONLINE

Αυτά τα τρία ζώδια υποφέρουν πιο πολύ όταν επιστρέφουν στη δουλειά μετά από διακοπές

Αυτά τα τρία ζώδια υποφέρουν πιο πολύ όταν επιστρέφουν στη δουλειά μετά από διακοπές

Κανείς εκπρόσωπος του ζωδιακού κύκλου (ακόμα και ο Αιγόκερως) δεν τρελαίνεται που επιστρέφει στη δουλειά του μετά από διακοπές, ειδικά αν αυτές κράτησαν για λίγο χρονικό διάστημα, ωστόσο υπάρχουν τρία ζώδια που πραγματικά υποφέρουν όταν αναγκαστούν να ενεργοποιήσουν ξανά ένα βράδυ το ξυπνητήρι, ώστε το πρωί να μην αργήσουν στη δουλειά.

Ταύρος

Είναι να μην πεις στον Ταύρο ότι θα καθίσει να κάνει διακοπές ή ότι θα πάει μία εκδρομή. Όση εργατικότητα κι αν έχει (που έχει πολλή, εδώ που τα λέμε), όση επαγγελματική φιλοδοξία κι αν καλλιεργεί μέσα του, αν ξεκινήσει τις διακοπές και καλομάθει με το φαγητό, τα μπάνια, τις μεσημεριανές σιέστες, τα παγωτά και τις βραδινές εξόδους, η επιστροφή του στη δουλειά θα είναι μαρτύριο. Ως το κατεξοχήν υλιστικό ζώδιο, λατρεύει όλα τα πράγματα που έχουν σχέση με το καλοκαίρι, από το μαγιό του μέχρι το ειδικό τσαντάκι όπου φυλάει το (πανάκριβο, φυσικά) παρεό που θα φορέσει στο beach bar και, με δεδομένο ότι δεν έχει τελειώσει το καλοκαίρι, έχει απόλυτη ανάγκη να μείνει ακόμα πέντε μέρες στο νησί για να ψωνίσει κι άλλα.

Επίσης, αν δεν έχει προλάβει να φάει σε όλες τις ταβέρνες που έχουν βαθμολογία από 4 αστέρια και πάνω, θα το μετανιώνει για μία ζωή, ενώ σίγουρα πριν επιβιβαστεί στο καράβι ή το αεροπλάνο της επιστροφής θα θυμηθεί πως υπάρχει σε ένα απομονωμένο χωριό ένα ζαχαροπλαστείο που φτιάχνει μία τοπική σπεσιαλιτέ, την οποία δεν πρόλαβε να δοκιμάσει. Όταν με το καλό (λέμε τώρα) γυρίσει στη δουλειά, τις πρώτες ώρες (κάντε το μέρες για σίγουρο) θα κοιτάει από το παράθυρο την Μεσογείων με βλέμμα χαμένο, θα μασουλάει ό,τι βρίσκει μπροστά του και θα έχει ήδη παραγγείλει online τη μισή νέα του γκαρνταρόμπα για το φθινόπωρο.

Ναι, φυσικά και θα μείνει ταπί το πρώτο δεκαήμερο του μήνα, κι αυτό είναι που θα τον κάνει να υποφέρει ακόμα περισσότερο, διότι όσο έχει χρήματα για να καταναλώνει, κάπως ξεχνάει τον πόνο του – κι εκείνα τα τραγανά καλαμαράκια που είχε φάει στο ταβερνάκι όπου έσκαγε απαλά το κύμα και του χάιδευε τα πόδια.

Τοξότης

Ο Τοξότης μπορεί να έχει συχνά τα νεύρα του στις διακοπές, ειδικά αν το πρόγραμμα δεν περιλαμβάνει 4 μουσεία την ημέρα, αν όμως καθίσει κάποιες μέρες, φτιάξει την καθημερινότητά του και αρχίσει να την απολαμβάνει, η επιστροφή στη δουλειά είναι χειρότερο σενάριο και από πιθανή ερωτική σχέση του με Σκορπιό.

Πού είναι οι νέες περιπέτειες που οφείλει να ζήσει; Ποια είναι τα άγνωστα μέρη που μπορεί να επισκεφτεί για να δει πράγματα που δεν έχει δει άλλος; Πού είναι το thrill που έχει απόλυτη ανάγκη στην καθημερινότητά του; Πίσω στο μέρος όπου έκανε διακοπές έχουν απομείνει όλα αυτά και είναι απαρηγόρητος, διότι πραγματικά πιστεύει πως ΠΟΤΕ δε θα ξαναζήσει τέτοιες διακοπές και δε θα βρει στο μέλλον κάτι να τον συγκινήσει τόσο.

Και τι να του πεις, ότι κι εσύ πήγες στην Πάρο, δεν έκανες όμως έτσι όταν επέστρεψες, διότι ξέρεις πως το νησί εκεί θα είναι και θα σε περιμένει; Δεν πιάνουν αυτές οι απόπειρες παρηγοριάς, καθόσον ο Τοξότης βρίσκει πάντα φιλοσοφικό υπόβαθρο σε ό,τι κάνει και δεν κάνει, συνεπώς όση ώρα προσπαθείς να τον παρηγορήσεις, ο Υδροχόος σκέφτεται τις χαμένες ευκαιρίες για να παραμείνει λίγο ακόμα στο δωμάτιο των διακοπών ή σε ένα κορφοβούνι που ανέβηκε μόνος του, προκειμένου να αναλογιστεί το νόημα της ζωής, το τι κάνει για να είναι καλύτερος άνθρωπος, το πώς μπορεί να σώσει την ανθρωπότητα, το τι τον εμποδίζει να είναι ευτυχισμένος, το γιατί ακρίβυνε η φέτα, κ.λπ.

Καλό κουράγιο, αν είστε συνάδελφοι Τοξοτών που επιστρέφουν στη δουλειά, για κανένα μήνα θα περνούν αυτή την υπαρξιακή κρίση.

Υδροχόος

Αυτό το μυαλό δεν είναι φτιαγμένο για να δουλεύει. Ας επαναδιατυπώσουμε: Αυτό το μυαλό είναι φτιαγμένο για να δουλεύει όπως θέλει, όποτε θέλει, με τους δικούς του ρυθμούς, διότι είναι ξεχωριστό και κανένας δε μπορεί να του παραβγεί σε τίποτα.

Ένας Υδροχόος προσαρμόζεται αμέσως στις διακοπές – ή γενικά οπουδήποτε – αλλά όταν είναι να επιστρέψει στη δουλειά μετά από ημέρες ξεκούρασης και αληθινής ξενοιασιάς αρχίζει να εκνευρίζεται και να γκρινιάζει. Αρχίζει να απαντάει «τίποτα» στην ερώτηση «έχεις κάτι, αισθάνεσαι καλά;». Αρχίζει να παθαίνει κλακάζ όταν μπαίνει στο λεωφορείο από και προς τη δουλειά, σκεπτόμενος ότι πλέον δε θα βλέπει κάθε μέρα τη σχέση του, τους αγαπημένους του φίλους και συγγενείς ή τον συμπαθέστατο μπάρμαν με το καλύτερο κλασικό ντάκιρι σε όλη την Αλόννησο, αλλά τους αντιπαθητικούς ανθρώπους που τον περιτριγυρίζουν όλο το χρόνο, 350 ημέρες από τις 365 ημέρες (τις 15 πάει διακοπές).

To ελεύθερο πνεύμα του, που στις διακοπές έκανε ό,τι γούσταρε, πλέον πρέπει να περιοριστεί στις συνθήκες ενός γραφείου κι ενός διαμερίσματος. Δε θα γνωρίζει νέο κόσμο με τον ίδιο ρυθμό, δε θα ανακαλύπτει νέες προκλήσεις, δε θα έχει το χρόνο να ψάχνει απαντήσεις στα μεγαλύτερα ερωτήματα της ζωής, να συζητάει με αγνώστους στα καφενεία και να μαζεύει τιπς ντόπιων για το πού θα πάει ώστε να αισθανθεί 100% ο εαυτός του.

Αν δουλεύετε με Υδροχόους, αναθέστε τους αμέσως μία σημαντική δουλειά που θα έχει σκοπό να βοηθήσει και εσάς. Και εκείνοι θα απασχοληθούν με κάτι, και εσείς θα γλιτώσετε τα, δικαιολογημένα μεν, μούτρα δε.

Και, προς Θεού, μην ρωτήσετε κανένα από τα τρία ζώδια πώς πέρασαν στις διακοπές. Γιατί μαντέψτε ποιος θα πληρώσει ακριβά αυτές τις επιστροφές.

ΠΗΓΗ: marieclaire

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτάκτως ενώπιον της Βουλής οι ελλείψεις και οι αυξήσεις στις τιμές των σιτηρών

Πήγαν διακοπές και ξέχασαν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις οι Κύπριοι - Πότε λήγει η προθεσμία

Οι «θησαυροί» της Κύπρου: Δέκα αξιοθέατα του νησιού μας που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε φωτογραφίες

Θα συναντηθεί με ΠΟΕΔ και ΟΕΛΜΕΚ η Υπουργός Παιδείας - Η εγκατάσταση κλιματιστικών στις τάξεις στην ατζέντα

Live: Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα - Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Αττική και Αλεξανδρούπολη

Χριστίνα Γιαννάκη: «Αρχές Οκτωβρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί για CΟVID και γρίπη»

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top