ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Συγκινεί η κυρία Ανδριάνα: «Είναι παιδί που μου σκότωσαν τα βρώμικα χέρια τους…τροφοδοτείτε τα εγκλήματα με τις ατιμωρησίες»  

Συγκινεί η κυρία Ανδριάνα: «Είναι παιδί που μου σκότωσαν τα βρώμικα χέρια τους…τροφοδοτείτε τα εγκλήματα με τις ατιμωρησίες»   

Συγκινεί για ακόμη μια φορά η μητέρα του Θανάση Νικολάου, Ανδριάνα σε νέα της ανάρτησης στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης γράφοντας αγανακτισμένα «Είναι παιδί πού μου σκότωσαν τα βρώμικα χέρια τους και όχι σκυλί»

Δείτε αυτούσια την ανάρτηση:

*Το να ξενιτευτείς στα 20 σου χρόνια, απλά για δουλέψεις για μια πενταετία και να γυρίσεις, είναι δύσκολο.

*Το να μεσολαβήσει ο πόλεμος και να παραμείνεις στην ξένη χώρα επ’ αόριστόν, εξ αιτίας τής εισβολής είναι πάρα πολύ δύσκολο.

*Το να περιμένεις και να ονειρεύεσαι 33 ολόκληρα χρόνια για να φύγει ο εισβολέας και μετά να γυρίσεις, ξεχειλίζει το ποτήρι της υπομονής και δεν αντέχεις άλλο.

*Εκεί που αποφασίζεις και έρχεται η μέρα τού γυρισμού στην δική σου πατρίδα, πραγματοποιείται ένα θαύμα και ένα όνειρο τόσων χρόνων πού περίμενες.

*Το να πάει το παιδί σου, με πανεπιστημιακή μόρφωση να εκτίσει την μειωμένη θητεία του, και αντί που καθυστερούσαμε να γυρίσουμε επειδή φοβόμασταν τούς Τούρκους, να βρει τραγικό και μαρτυρικό θάνατο από κάποια ανθρωποειδές τέρατα πού θέλουν να λέγονται "δικοί" μας, είναι απαράδεχτο, είναι εξωφρενικό και είναι καταδικαστέο!

*Και το δεύτερο καταδικαστέο έγκλημα είναι η σκόπιμη συγκάλυψη πού συγκάλυψαν την οφθαλμοφανή δολοφονία με πτώση από ύψος 30 μέτρων χωρίς εξωτερικές κακώσεις που να δικαιολογούν την πτώση 

*Το να αγωνίζεσαι 18 ολόκληρα χρόνια να τούς αποδείξεις τα αυτονόητα και εκεί που αποκαλύπτεις την Αλήθεια επιστημονικώς με την εκταφή, να μην αποδίδουν ευθύνες στους ανεύθυνους/υπεύθυνους, με σκοπό την συνεχιζόμενη συγκάλυψη τού άγριου εγκλήματος για να γλυτώσουν τους αδίστακτους δολοφόνους και τούς έμπορους των ναρκωτικών, σε αναγκάζουν να λες, ας πέσει η οργή του Θεού κατά πάνω τους! Είναι παιδί πού μού σκότωσαν τα βρώμικα χέρια τους και όχι σκυλί!

*Αίσχος και Ντροπή σε όλους εσάς τους εμπλεκόμενους και όσο και να αγαπώ την πατρίδα μου, δεν θα σκεφτώ να την ξανακάτσω στο σκαμνί τής Ευρώπης εξαιτίας σας αφού φανήκανε τόσο άτιμοι απέναντι της που δεν προστατέψετε και δεν δικαιώσατε έναν στρατιώτη της πού σας φύλαγε από τούς εχθρούς.

*Δυστυχώς, δεν έχει μεγαλύτερους εχθρούς από εσάς που την καταντήσατε ένα μπάχαλο αφού τροφοδοτείτε τα εγκλήματα με τις ατιμωρησίες!

*Το ΠΙΚΡΟ ποτήρι τής ΟΡΓΗΣ και της ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ έχουν ξεχειλίσει που δεν θα υπολογίσω κανέναν, μα κανένα στην Μνήμη τού Αείμνηστου παιδιού μου, τού +Θανάση μου πού μόνο ο Θεός και εγώ τον γνωρίζω καλά, που τον μεγάλωσα και τον διαπαιδαγώγησα με αρχές και αξίες. Όταν θα χάσετε και εσείς ένα +Θανάση όπως τον έχασα εγώ, θα με καταλάβετε! Η υπομονή έχει και τα όρια της!

Φτάνει ως δαμαί και μη παρέκει!!!

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Εκτάκτως ενώπιον της Βουλής οι ελλείψεις και οι αυξήσεις στις τιμές των σιτηρών

Πήγαν διακοπές και ξέχασαν να υποβάλουν τις φορολογικές τους δηλώσεις οι Κύπριοι - Πότε λήγει η προθεσμία

Οι «θησαυροί» της Κύπρου: Δέκα αξιοθέατα του νησιού μας που πρέπει να επισκεφθείς - Δείτε φωτογραφίες

Θα συναντηθεί με ΠΟΕΔ και ΟΕΛΜΕΚ η Υπουργός Παιδείας - Η εγκατάσταση κλιματιστικών στις τάξεις στην ατζέντα

Live: Σε πύρινο κλοιό η Ελλάδα - Ολονύχτια μάχη με τις φλόγες σε Αττική και Αλεξανδρούπολη

Χριστίνα Γιαννάκη: «Αρχές Οκτωβρίου οι πρώτοι εμβολιασμοί για CΟVID και γρίπη»

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Για άλλες 8 μέρες στο κελί οι 6 συλληφθέντες - Σήμερα η απόφαση για τους άλλους 3

Συνελήφθησαν Ουκρανοί αξιωματούχοι - Κατηγορούνται ότι σχεδίαζαν να δολοφονήσουν τον Ζελένσκι

Δημοτικός σύμβουλος και Δήμαρχος κατήγγειλαν ο ένας τον άλλον για σωματική επίθεση – Μελετούν κλειστά κυκλώματα για καταθέσεις

Δημοτικό Λιβαδιών: 10χρονος ανάμεσα στα άτομα που προκάλεσαν ζημιές - «Υπήρχε φρουρός στο σχολείο»

Στην εντατική διεθνής ποδοσφαιριστής μετά από επίθεση με καυστικό οξύ



Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Λετυμπιώτης: «Αναμένει να ακούσει από Ολγκίν για αποτελέσματα επαφών της ο ΠτΔ»

Ο Πρόεδρος Χριστοδουλίδης αναμένει να ακούσει από την προσωπική απεσταλμένη του ΓΓ Μαρία Άνχελα Ολγκίν τα αποτελέσματα των επαφών της τις προηγούμενες μέρες και τις σκέψεις της για τα επόμενα βήματα, δήλωσε στο ΚΥΠΕ ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος Κωνσταντίνος Λετυμπιώτης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top