Τραγωδία στη Λαμία: Νεκρά δύο ξαδέρφια 18 και 19 ετών μετά από εκτροπή αγροτικού σε αρδευτικό κανάλι
23.08.2023 - 16:22
Τραγικό θάνατο βρήκαν δύο νέα παιδιά μετά από εκτροπή οχήματος σε αρδευτικό κανάλι στη Λαμία.
Το τροχαίο σημειώθηκε κοντά στον παράδρομο της εθνικής οδού στο ύψος της «Έπαυλις των Πελαργών».
Δείτε βίντεο από το σημείο:
Σύμφωνα με το lamiareport, το αγροτικό, στο οποίο επέβαιναν ένας 18χρονος από τη Λαμία με τον 19χρονο ξάδερφό του, άγνωστο κάτω υπό ποιες συνθήκες, εξετράπη της πορείας του και ανετράπη εντός αρδευτικού καναλιού.
Διερχόμενος οδηγός είδε το αναποδογυρισμένο όχημα και ειδοποίησε για βοήθεια. Με τρακτέρ κατάφεραν να το τραβήξουν από το κανάλι και τότε βρήκαν τα παιδιά μέσα χωρίς τις αισθήσεις τους. Άμεσα ξεκίνησε ΚΑΡΠΑ και από πληρώματα ασθενοφόρων του ΕΚΑΒ που έφτασαν γρήγορα στο σημείο, ωστόσο ήταν ήδη αργά.
Οι δύο νέοι είχαν μεταβεί στην περιοχή για αγροτικές εργασίες κι εκείνη την ώρα επέστρεφαν. Μάλιστα ο 19χρονος βρισκόταν για διακοπές στην περιοχή και είχε ακολουθήσει τον ξάδερφό του στο κτήμα.
Την προανάκριση για τα αίτια του δυστυχήματος, ανέλαβε το Τμήμα Τροχαίας Λαμίας.
Η πρόσφατη ομιλία της Προέδρου του ΔΗΣΥ και Βουλής, Αννίτας Δημητρίου, στα αποκαλυπτήρια των ανδριάντων των Τάσου Ισαάκ και Σολωμού Σολωμού, άναψε για άλλη μία φορά το φυτίλι της πολιτικής αντιπαράθεσης. Η φράση της ότι «δεν είναι μεταξύ μας που πρέπει να υπάρχει διχόνοια αλλά με τους απέναντι» προκάλεσε σχεδόν τελετουργικά αντανακλαστικά από κόμματα της αντιπολίτευσης, που έσπευσαν να ερμηνεύσουν, να καταγγείλουν και να χτίσουν αφήγημα πάνω σε λέξεις κομμένες από το ευρύτερο πλαίσιο.