LIFESTYLE

Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας οι πρωινές και μεσημβρινές ενημερωτικές εκπομπές - Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν - Βίντεο

Πότε επιστρέφουν στις οθόνες μας οι πρωινές και μεσημβρινές ενημερωτικές εκπομπές - Οι εκπλήξεις που επιφυλάσσουν - Βίντεο

Με ευφάνταστα τρέιλερ με παρουσιαστές σε διαφορετικούς ρόλους και επιστράτευση του tik tok, τα τηλεοπτικά κανάλια ενημερώνουν για τις πρεμιέρες των πρωινών και μεσημβρινών ενημερωτικών εκπομπών.

ΡΙΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες, η «Πρώτη Ενημέρωση» αρχίζει στις 6:45 το πρωί από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου με Σταύρο Κυπριανού και Σταυριανή Κωνσταντίνου ενώ η μεσημβρινή εκπομπή «Από Μέρα σε Μέρα» αρχίζει την Παρασκευή 1η Σεπτεμβρίου στις 12 το μεσημέρι με Πάρη Ποταμίτη, Κατερίνα Χαραλάμπους και Τάσο Χριστοδούλου.

Omega

Στο τιμόνι της εκπομπής «Ενημέρωση Τώρα» μένει η Στέλλα Σάββα μετά την αποχώρηση του Ονούφριου Σωκράτους από τη δημοσιογραφία. Πρεμιέρα στις 28 Αυγούστου στις 11:45 π.μ.

ΑNT1

Η σταθερή αξία, Νικήτας Κυριάκου, για άλλη μια χρονιά ηγείται της μεσημεριανής ζώνης του ANT1 με το «Μέρα Μεσημέρι» να αρχίζει στις 28 Αυγούστου στις 11 το πρωί.

ΣΙΓΜΑ

Καλημέρα μας λέει ο Ανδρέας Δημητρόπουλος για 10η συνεχόμενη χρονιά με πολύ «φρεσκαδούρα» στο «Πρωτοσέλιδο», καθημερινά από τις 28 Αυγούστου στις 6:45 το πρωί.

Συνέχεια με καλό μεσημέρι από τον Χρήστο Μιχάλαρο με πολλές εκπλήξεις στην πρεμιέρα του «Μεσημέρι και Κάτι» με καλεσμένους τους πολιτικούς αρχηγούς των τριών μεγαλύτερων κομμάτων, ΔΗΣΥ, ΑΚΕΛ και ΔΗΚΟ. Από 28 Αυγούστου, καθημερινά στις 11 π.μ.

ALPHA Κύπρου

Σεπτέμβριο αρχίζουν οι εκπομπές του ALPHA. Η Κατερίνα Αγαπητού λέει «ALPHA Καλημέρα» καθημερινά από την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 06:45 το πρωί ενώ η Κάτια Σάββα θα βρεθεί στην καρέκλα της «ALPHA Ενημέρωση» την Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου στις 11:00 το πρωί.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Μεγάλο Σάββατο: Το τέλος των Παθών – Τα μεσάνυχτα η Ανάσταση του Κυρίου

Άγιος Φως: Θαύμα ή τελετή - Θεολόγος εξηγεί στο «Τ»

Σε «έξαρση» ο παρβοϊός πανευρωπαϊκά: Πρέπει να ανησυχούμε; Τι είναι και ποια τα συμπτώματα - Απαντά στο «Τ» ο Δρ. Καραγιάννης

Ήρθε Πάσχα, κατεβαίνω… χωριό – Ψήνουν σούβλες και παίζουν παραδοσιακά παιχνίδια – Δείτε εκδηλώσεις σε όλη την Κύπρο

Η σκηνή της Ανάστασης του «Ιησού από τη Ναζαρέτ» που κόπηκε στο μοντάζ - Η εξήγηση του Φράνκο Τζεφιρέλι - Δείτε βίντεο

Φειδίας Παναγιώτου: Το βίντεο με τον ιερέα πατέρα του να φέρνει το μήνυμα της Πρώτης Ανάστασης – Το στοίχημα για το «εκατοστάρι»



ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

ΥΠΕΞ: «Αταλάντευτα μέσα στο πλαίσιο του ΣΑ ΟΗΕ για το Κυπριακό»

Την αταλάντευτη θέση της Κυπριακής Δημοκρατίας για λύση που θα κινείται απολύτως μέσα στο πλαίσιο του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ για διζωνική, δικοινοτική ομοσπονδία με πολιτική ισότητα και με πεδίο εκκίνησης των συνομιλιών το σημείο ωρίμανσης στο Κρανς Μοντανά, υπογράμμισε ο Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Κωνσταντίνος Κόμπος, σε συνέντευξή του στα ΝΕΑ που δημοσιεύτηκε την Παρασκευή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top