ΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Tέλος στην αγωνία για όλους τους υποψήφιους - Δείτε εδώ τα αποτελέσματα!

ΑΑΕΙ Ελλάδας: Tέλος στην αγωνία για όλους τους υποψήφιους - Δείτε εδώ τα αποτελέσματα!

Η ιστοσελίδα του ΥΠΠ με banner παραπέμπει στο ελληνικό ΥΠΠ για τα αποτελέσματα.

Δείτε εδώ τα αποτελέσματα http://results.it.minedu.gov.gr/

Στην ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού θα υπάρχει banner το οποίο θα παραπέμπει στην ιστοσελίδα του ελληνικού Υπουργείου Πολιτισμού, Παιδείας και Θρησκευμάτων στην οποία η ώρα 10 θα ανακοινωθούν και θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα των εισαγόμενων στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση με τις ειδικές κατηγορίες των αλλοδαπών-αλλογενών και των αποφοίτων Λυκείων ή αντίστοιχων σχολείων κρατών-μελών της ΕΕ μη ελληνικής καταγωγής.

Αυτό δήλωσε στο ΚΥΠΕ η προϊστάμενη της Υπηρεσίας Εξετάσεων του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού Τέρψα Κωνσταντινίδου, προσθέτοντας ότι οι υποψήφιοι θα μπορούν να δουν τα αποτελέσματα τους ξεχωριστά ο καθένας.

Όπως είπε, ο κάθε υποψήφιους για να δει αν έχει περάσει ή όχι θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον οκταψήφιο κωδικό αριθμό της αίτησης που υπέβαλε για διεκδίκηση θέσης στα ΑΑΕΙ της Ελλάδας, και συγκεκριμένα, θα πληκτρολογήσει τα τέσσερα πρώτα στοιχεία που είναι κοινά για όλους τους Κύπριους, δηλαδή το 1571, και ύστερα τα ψηφία που υπάρχουν για την κάθε αίτηση ξεχωριστά, και μετά θα πληκτρολογήσει τα τέσσερα αρχικά γράμματα των προσωπικών του στοιχείων (Επώνυμο – Όνομα –Πατρώνυμο – Μητρώνυμο).

Απαντώντας σε ερώτηση, η κ. Κωνσταντινίδου είπε ότι αυτή την στιγμή, δεν μπορούν να έχουν τον ακριβή αριθμών θέσεων που εξασφάλισαν Κύπριοι υποψήφιοι. «Μετά όταν θα μας στείλουν τους καταλόγους θα δούμε πόσες θέσεις έχουμε εξασφαλίσει», κατέληξε.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή έξω από Σωματείο: Σύλληψη τριών αλλοδαπών προσώπων - Τι συνέβη

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Survivor 2024: Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος - Δείτε βίντεο

Τέσσερις συλλήψεις για ναρκωτικά - Βρήκαν σακουλάκια με κάνναβη και άλλες ουσίες στις οικίες τους

Ελένη Φουρέιρα: Καίει καρδιές με το σέξι βίντεο στο Instagram



Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Το εκλογικό πανόραμα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης: 20 νέοι Δήμοι, 5 ΕΟΑ και 30 Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων

Είκοσι νέοι Δήμοι, πέντε Επαρχιακοί Οργανισμοί Αυτοδιοίκησης (ΕΟΑ), τριάντα Συμπλέγματα Υπηρεσιών Κοινοτήτων συνθέτουν τη νέα εικόνα της Τοπικής Αυτοδιοίκησης στην Κύπρο, που θα πάρει σάρκα και οστά μετά τις εκλογές της 9ης Ιουνίου, που σηματοδοτούν μια νέα αρχή όσον αφορά στους δήμους και στις κοινότητες της Κύπρου.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top