ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Αστυνομικοί Τρ. Λευκωσίας: Κατήγγειλαν τον Στυλιανού, «άφησαν» τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο

Αστυνομικοί Τρ. Λευκωσίας: Κατήγγειλαν τον Στυλιανού, «άφησαν» τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο

Για τήρηση δυο μέτρων και δυο σταθμών από αστυνομικούς της Τροχαίας Λευκωσίας κάνει λόγο με επώνυμη καταγγελία του ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, Σταύρος Στυλιανού.

Όπως υποστήριξε με δηλώσεις του στην ιστοσελίδα μας, αστυνομικός τον κατήγγειλε γραπτώς για παραβίαση του ορίου ταχύτητας, ενώ την ίδια ώρα ο συνάδελφός του την χάριζε προκλητικά στον αναπληρωτή κυβερνητικό εκπρόσωπο, Βίκτωρα Παπαδόπουλο.

ΝΕΟΤΕΡΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ:
94 ευρώ και 2 βαθμοί ποινής - ToThemaOnline εξασφάλισε το πρόστιμο που εκδόθηκε για τον Β. Παπαδόπουλο

Ο κ. Στυλιανού που διαμένει μόνιμα στη Λεμεσό, μας ανέφερε: «Ερχόμενος το πρωί στην δουλειά μου, με σταμάτησαν αστυνομικοί, λίγο πριν να εισέλθω στη Λευκωσία. Αυτό έγινε γύρω στις 07:40 το πρωί. Πίσω μου είχαν σταματήσει τον Βίκτωρα Παπαδόπουλο. Είδα τον άλλο αστυνομικό να μιλάει φιλικά στον κ. Παπαδόπουλο. Έδωσαν τα χέρια και ο κ. Παπαδόπουλος έφυγε χωρίς να του γίνει καταγγελία. Τη στιγμή που εγώ κρατούσα στα χέρια μου το εξώδικο πρόστιμο για 60 ευρώ…».

Ο Σταύρος Στυλιανού πρόσθεσε: «Δεν πρέπει για όλους τους πολίτες να ισχύουν οι νόμοι; Γίνεται για κάποιους να επιτρέπεται να υπερβαίνουν το όριο ταχύτητας και για άλλους όχι;».
Ο Τεχνικός Διευθυντής της Σχολής Ποδοσφαίρου της ΚΟΠ, τηλεφώνησε στον Αστυνομικό Διευθυντή Τμήματος Τροχαίας Αρχηγείου Αστυνομίας κ. Γιαννάκη Χαραλάμπους, για να καταγγείλει το περιστατικό.

Και συμπλήρωσε: «Μου απάντησε ότι οι εντολές του προς όλους τους αστυνομικούς είναι να καταγγέλλουν όσους δεν τηρούν τον νόμο και να μην κάνουν διακρίσεις. Μου είπε ότι θα διερευνούσε το θέμα. Λίγο αργότερα μου τηλεφώνησε πάλι για να μου πει ότι έχει στα χέρια του το εξώδικο πρόστιμο για τον κ. Βίκτωρα Παπαδόπουλο. Του απάντησα ότι αν δεν το δω ο ίδιος, δεν το πιστεύω. Εγώ ξέρω αυτό που είδα. Τον αστυνομικό να κάνει χειραψία μαζί του και να του λέει ‘πήγαινε στο καλό’».

Με τον κ. Στυλιανού επικοινώνησε και ο Βίκτωρας Παπαδόπουλος: «Φαίνεται ότι τον ενημέρωσαν αμέσως για το παράπονό μου. Με πήρε τηλέφωνο για να μου πει ότι δεν του την χάρισαν και ότι ανέφερε στον αστυνομικό να του στείλει το πρόστιμο στο προεδρικό γιατί πρέπει να παρευρεθεί σε σημαντική σύσκεψη και δεν έχει ώρα. Εγώ, πάντως, ξέρω αυτό που είδα…».

Φάνης Μακρίδης

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παππούς Χρύσανθος: Συγκινητικά τα λόγια της συζύγου του - «Αναστήθηκε ο Χριστός, αναστηθήκαμε κι εμείς»

ΕΔΕΚ: Σε ανοδική πορεία η συσπείρωση - Η 6η έδρα - Φαβορί ο Ανδρέας Αποστόλου

Συναγερμός στις Αρχές: Έβαλαν φωτιά σε δημοτικό σχολείο και προκάλεσαν ζημιές σε εξωτερικούς χώρους

Βεγγαλικά σε περίπτερα: Ποια δικαιούνται να διατίθενται - Μπορούν να πωλούνται σε ανήλικους;

«Ω γλυκύ μου… κρέας»: Έρχεται νέα αύξηση στο χοιρινό – Στα ύψη το αρνί - Τρέχουν να προλάβουν την αργία της Πρωτομαγιάς οι καταναλωτές

Ο Δημήτρης Κόκοτας άνοιξε τα μάτια του – Δεν έχει πια μηχανική υποστήριξη



Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Τηλεφωνική επικοινωνία ΠτΔ με Σούνακ - Αναγνώρισε την προσφορά της Κύπρου για τη Γάζα το Ηνωμένο Βασίλειο

Ο Πρόεδρος της 🇨🇾 Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης είχε σήμερα το απόγευμα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου Rishi Sunak.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top