Δύο οχήματα «τυλίχθηκαν» στις φλόγες - Επηρεάστηκε και η κουζίνα της οικίας - Εκτεταμένες ζημιές

Δύο οχήματα «τυλίχθηκαν» στις φλόγες - Επηρεάστηκε και η κουζίνα της οικίας - Εκτεταμένες ζημιές

Πυρκαγιά ξέσπασε στην επαρχία Λάρνακας το πρωί της Τετάρτης (06/09).

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, η ώρα 06:05 σήμερα, οι Πυροσβεστικοί Σταθμοί Λάρνακας ανταποκρίθηκαν με τρία πυροσβεστικά οχήματα σε πυρκαγιά σε δύο οχήματα, τα οποία βρίσκονταν σταθμευμένα σε στεγασμένο χώρο στάθμευσης ιδιωτικής κατοικίας στην κοινότητα Ορόκλινης στην επαρχία Λάρνακας και η πυρκαγιά τέθηκε υπό έλεγχο στις 06:31.

Την  πυρκαγιά αντιλήφθηκαν οι ιδιοκτήτες της οικίας, οι οποίοι είχαν εξέλθει έγκαιρα σε ασφαλή χώρο, χωρίς να κινδυνεύσουν και ειδοποίησαν για την πυρκαγιά.

Από την πυρκαγιά και τη θερμότητα, τα εν λόγω οχήματα έπαθαν εκτεταμένες ζημιές.

Εκτεταμένες ζημιές υπέστη και η κουζίνα της οικίας, καθώς και το περιεχόμενό της, η οποία εφάπτετο του χώρου στάθμευσης.

Τα αίτια της πυρκαγιάς θα διερευνηθούν αργότερα σήμερα, σε συνεργασία με τις αρμόδιες Αρχές.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Αναμέναμε όλη μέρα τον ανασχηματισμό… αλλά οι ανακοινώσεις παίρνουν νέα παράταση- Οι τελευταίες πινελιές του Χριστοδουλίδη και τα ονόματα που «κλειδώνουν»

Η αναμονή για τον πολυσυζητημένο ανασχηματισμό της κυβέρνησης παρατείνεται, καθώς παρά τις προσδοκίες για ανακοινώσεις εντός της ημέρας, αυτές τελικά μετατίθενται για αργότερα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, συνεχίζει να βάζει τις τελευταίες πινελιές στο νέο κυβερνητικό σχήμα, προχωρώντας στις τελικές του αποφάσεις.

BEST OF TOTHEMAONLINE