Ποια η κατάσταση της υγείας του 7χρονου αγοριού που παρασύρθηκε από όχημα – «Δεν υπήρχε διάβαση πεζών στο σημείο»

Ποια η κατάσταση της υγείας του 7χρονου αγοριού που παρασύρθηκε από όχημα – «Δεν υπήρχε διάβαση πεζών στο σημείο»

Ικανοποιητικά εξελίσσεται η υγεία του 7,5  ετών αγοριού που παρασύρθηκε το απόγευμα της Τρίτης από όχημα σε κεντρική λεωφόρο της Χλώρακας.

Η κατάσταση της υγείας του χαρακτηρίζεται από τους θεράποντες ιατρούς ως εκτός κινδύνου.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της ΑΔΕ Πάφου και Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου στις 5 Σεπτεμβρίου και ώρα 17:05 όχημα που οδηγούσε 23χρονο στη Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου του Γ στην Χλώρακα με δυτική κατεύθυνση προς Λέμπα, σε κάποιο σημείο του δρόμου χτύπησε και τραυμάτισε  αγόρι 7,5 ετών το οποίο διασταύρωνε πεζό τη λεωφόρο από τα δεξιά προς τα αριστερά, σύμφωνα με την πορεία του ενεχόμενου οχήματος.

Ο ανήλικος τραυματίστηκε ελαφριά και μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου.Η κατάσταση της υγείας του, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς, είναι εκτός κινδύνου.

Όπως ανέφερε στο ΚΥΠΕ ο κ. Νικολάου στο σημείο όπου έγινε το τροχαίο δυστύχημα δεν υπάρχει διάβαση πεζών.

Στον οδηγό του εμπλεκόμενου οχήματος έγινε έλεγχος αλκοόλης με αρνητικό αποτέλεσμα. Τα αίτια της πρόκλησης του τροχαίου διερευνώνται.

Πηγή: ΚΥΠΕ

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

«Κράτος Μαφία»: Απέχουν από τον χειρισμό του πορίσματος Σαββίδης και Αγγελίδης – Συγκλήθηκε εκτάκτως το Εισαγγελικό Συμβούλιο

Η ηγεσία της Νομικής Υπηρεσίας επέλεξε να ανοίξει τα χαρτιά της, εν μέσω του έντονου δημόσιου διαλόγου και του μεγάλου ενδιαφέροντος που περιβάλλει το υπό εξέλιξη πόρισμα της Ανεξάρτητης Αρχής κατά της Διαφθοράς.

BEST OF TOTHEMAONLINE