LIFESTYLE

Λούρδη Λεόν: Χωρίς σουτιέν με τολμηρό διαφανές φόρεμα η κόρη της Μαντόνα

Λούρδη Λεόν: Χωρίς σουτιέν με τολμηρό διαφανές φόρεμα η κόρη της Μαντόνα

Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη Λεόν, πόζαρε χωρίς σουτιέν σε ένα τολμηρό see-through δικτυωτό φόρεμα και πλατφόρμες μαζί με άλλες διασημότητες σε ένα πάρτι γεμάτο σταρ στη Νέα Υόρκη.

Η 26χρονη, η οποία είναι το μεγαλύτερο παιδί του ποπ είδωλου, παρευρέθηκε στην εκδήλωση της «Victoria's Secret» για την Εβδομάδα Μόδας της Νέας Υόρκης στο Μανχάταν για να γιορτάσει την επιστροφή του θρυλικού runway show της μάρκας εσωρούχων.

SPL9905128_047__1_

Το «Victoria's Secret World Tour», το οποίο είναι το πρώτο σόου της μάρκας μετά από τέσσερα χρόνια, περιλαμβάνει σούπερ μόντελ όπως η Ναόμι Κάμπελ και η Γουίνι Χάρλοου, καθώς και μια ερμηνεία από την Doja Cat. Διασημότητες όπως η ίδια η Λούρδη Λεόν, η Τζίτζι Χαντίντ, η Έμιλι Ραταϊκόφσκι και η Τζούλια Φοξ ήταν στο κοινό για την πασαρέλα, η οποία έχει γυριστεί για το Amazon Prime και θα προβληθεί αργότερα αυτόν τον μήνα.

SPL9905012_013__1_
Το μοντέλο και μουσικός Λούρδη Λεόν, η οποία είναι γνωστή για τις τολμηρές της επιλογές μόδας στο κόκκινο χαλί, φόρεσε ένα μίνι φόρεμα για το διάσημο πάρτι της Τετάρτης 6 Σεπτεμβρίου, το οποίο σχεδίασε η ουκρανικής καταγωγής και αμερικανικής καταγωγής σχεδιάστρια Νατάλια Φέντνερ.

Το φόρεμά της ήταν κατασκευασμένο από ένα μεταλλικό ύφασμα που τεντώθηκε για να μοιάζει με χαλαρό δίχτυ, κάνοντας το ρούχο να μοιάζει σαν να είναι φτιαγμένο από ιστό αράχνης. Η Λούρδη Λεόν ολοκλήρωσε το ντύσιμο με ένα μαύρο στρινγκ, και ψηλές πλατφόρμες.

Σύμφωνα με το People, το φόρεμα «προσαρμόζεται ακαριαία στο σώμα, υιοθετώντας τη θερμότητα του χρήστη μέσα σε 15 δευτερόλεπτα» και είναι «άνετο και δυνατό», ενώ έχει «ελαστικότητα έξι κατευθύνσεων», πράγμα που σημαίνει ότι η Λούρδη μπορούσε εύκολα να καθίσει με το φόρεμα, ενώ παρακολουθούσε την παραρέλα.

Φωτογραφίες: Splashnews.com / IDEAL IMAGE

ΠΗΓΗ: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top