LIKE ONLINE

Ζητείται ρεπόρτερ με...ειδίκευση στην Taylor Swift – Πόσα χρήματα θα παίρνει

Ζητείται ρεπόρτερ με...ειδίκευση στην Taylor Swift – Πόσα χρήματα θα παίρνει

Η περιοδεία Eras της Τέιλορ Σουίφτ είναι ένα φαινόμενο που έχει εμπνεύσει την Morgan Stanley και μια ακρόαση στη Γερουσία των ΗΠΑ. Τώρα, θα υπάρχει και μια θέση εργασίας που θα ασχολείται με όλα αυτά.

Η Gannett Co. θέλει να προσλάβει έναν «Taylor Swift Reporter» για την USA Today και το The Tennessean, ο οποίος μπορεί να «αποδώσει τον πολιτιστικό αντίκτυπο» της 33χρονης τραγουδίστριας και τραγουδοποιού, σύμφωνα με μια ανάρτηση στον ιστότοπο θέσεων εργασίας της.

Το φαινόμενο Σουίφτ

Το ότι ένας από τους μεγαλύτερους αμερικανικούς δημοσιογραφικούς ομίλους προσφέρει μια θέση που καλύπτει αποκλειστικά ένα άτομο, δείχνει την επιρροή που ασκεί η Σουίφτ στην πολιτιστική σκηνή καθώς και στην οικονομική συνείδηση της χώρας, σύμφωνα με το Bloomberg.

Ο Τζερόμ Πάουελ απαντά σε ερωτήσεις σχετικά με τον αντίκτυπο της περιοδείας της Σουίφτ στη νομισματική πολιτική, η Ομοσπονδιακή Τράπεζα της Φιλαδέλφειας την συμπεριλαμβάνει στις οικονομικές εκθέσεις της και οι οικονομικοί δημοσιογράφοι ονομάζουν το φαινόμενο «Swiftonomics».

Η αγγελία

Η αγγελία της USA Today απαιτεί έναν ρεπόρτερ με δεξιότητες φωτογραφίας και βίντεο, «που μπορεί να ενημερώνει έγκυρα για όλα τα πράγματα σχετικά με την Τέιλορ Σουίφτ με μια σταθερή ροή περιεχομένου σε πολλές πλατφόρμες».

Ο υποψήφιος πρέπει να είναι πρόθυμος και ικανός να ταξιδέψει διεθνώς, πιθανώς στις επερχόμενες παραστάσεις της Σουίφτ στη Λατινική Αμερική, την Ασία και την Ευρώπη. Η περιοδεία Eras ξεκίνησε τον Μάρτιο και θα διαρκέσει μέχρι το τέλος του 2024, με συνολικά 146 παραστάσεις να έχουν ανακοινωθεί μέχρι στιγμής. Κάθε τρίωρη παράσταση αποτελεί φόρο τιμής σε διάφορα άλμπουμ της.

Η Σουίφτ κερδίζει ένα μυθικό ποσό στην περιοδεία της, περισσότερα από 10 εκατομμύρια δολάρια για κάθε συναυλία.

Πηγή: in.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Ετοιμάζουν βαλίτσες οι Κύπριοι: Οι προορισμοί που επέλεξαν για ταξίδι το Πάσχα - Τι ισχύει με τις τιμές

Ανάβουν φλας από σήμερα πέντε νέες κάμερες τροχαίας στη Λεμεσό - Δείτε σε ποια σημεία

Μεγάλη Εβδομάδα: Tα πάθη του Κυρίου, μέχρι την Σταύρωση και την Ανάσταση - Οι Ιερές ακολουθίες και τα τροπάρια

Υποβάλλονται σήμερα οι υποψηφιότητες για Κοινοτάρχες και Κοινοτικούς Συμβούλους

Λίλι Ρόουζ Ντεπ: Ποζάρει στο Τόκιο με τη σύντροφό της - «Εγώ και η δικιά μου» - Δείτε φωτογραφίες



Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Απόπειρα φόνου: Ανάμεσα στους συλληφθέντες φυσικοί δράστες - Καταζητείται άλλο ένα πρόσωπο - Τεκμήρια θα ρίξουν φως στην υπόθεση

Υπό κράτηση βρίσκονται από χθες Κυριακή επτά πρόσωπα για τα οποία υπάρχει μαρτυρία για την ενδεχόμενη εμπλοκή τους στην απόπειρα φόνου κατά 34χρονου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top