ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Καταδίωξη στη Λάρνακα: Χωρίς άδεια οδήγησης και θετικός σε νάρκοτεστ ο οδηγός - Εντοπίστηκαν τρία μαχαίρια στο όχημα

Καταδίωξη στη Λάρνακα: Χωρίς άδεια οδήγησης και θετικός σε νάρκοτεστ ο οδηγός - Εντοπίστηκαν τρία μαχαίρια στο όχημα

Στη σύλληψη δύο προσώπων προχώρησε σήμερα η Αστυνομία, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά κλοπή οχήματος, κλοπή από όχημα, καθώς και για τροχαία αδικήματα.

Συγκεκριμένα, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από 57χρονο, ότι σήμερα το μεσημέρι, κλάπηκε το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο σε περιοχή της Λάρνακας, με τα κλειδιά στη μίζα. Επίσης, έγινε καταγγελία από 43χρονο, ότι σήμερα, κλάπηκε από το αυτοκίνητο του, το οποίο ήταν σταθμευμένο στην αυλή της οικίας του στη Λάρνακα, μία τσάντα που περιείχε ένα tablet αξίας €500 και μία τραπεζική κάρτα. Το αυτοκίνητο ήταν ξεκλείδωτο με τα κλειδιά στη μίζα.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων, εντοπίστηκε γύρω στις 2.20 μ.μ., σήμερα, από μέλη της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρνακας το όχημα του 57χρονου, στο οποίο επέβαιναν δύο πρόσωπα ηλικίας 38 ετών. Τα μέλη της Αστυνομίας τους ζήτησαν να βγουν από το όχημα, πράγμα το οποίο έπραξε ο ένας εκ των δύο, ενώ ο δεύτερος διέφυγε από το μέρος οδηγώντας αλόγιστα και επικίνδυνα (με ιλιγγιώδη ταχύτητα και στο αντίθετο ρεύμα κυκλοφορίας).

Στη συνέχεια, το κλοπιμαίο όχημα προσέκρουσε σε νησίδα του δρόμου και ακινητοποιήθηκε, ενώ ο 38χρονος προσπάθησε να διαφύγει πεζός, αλλά συνελήφθη από τα μέλη της Αστυνομίας.

Από περαιτέρω εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι ο 38χρονος οδηγός, δεν ήταν κάτοχος άδειας οδηγού, ενώ υποβλήθηκε σε προκαταρκτικό έλεγχο ναρκοτέστ με θετική ένδειξη.

Σε έρευνα που ακολούθησε εντός του οχήματος εντοπίστηκαν μεταξύ άλλων, η τσάντα με το tablet και τρία μαχαίρια.

Οι δύο ύποπτοι συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Ο Αστυνομικός Σταθμός Κιτίου και η Τροχαία Λάρνακας συνεχίζουν τις εξετάσεις

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Παρασύρθηκε από όχημα πεζός στην Πάφο – Μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο – Η κατάσταση της υγείας του

Χειροπέδες σε 10 πρόσωπα για σωρεία αδικημάτων έξω από την ΑΔΕ Λεμεσού - Τραυματίστηκε αστυνομικός και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Αναστάτωση έφερε ο Ψινάκης στο J2US - «Δεν πάω τη γυναίκα σας λόγω #Metoo» είπε στον Ίαν Στρατή

Συμπλοκή νεαρών στη Λευκωσία: Χειροπέδες σε 18χρονο - Στην κατοχή του μαχαίρια και ναρκωτικά - Ανήλικος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο

Η κροτίδα που στιγμάτισε τη ζωή του Κώστα: «Άνοιξα τα μάτια μου και έλειπαν τρία δάχτυλα» - Συγκλονιστικές εικόνες

Πάσχα: Αναλυτικά το εορταστικό ωράριο καταστημάτων - Πότε θα είναι ανοιχτά και πότε κλειστά



Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Γιώργος Περδίκης στο «T»: «Θα συνεχίσουμε να είμαστε εδώ» - «Ποντιοπιλατική η στάση του Ν. Χριστοδουλίδη στο θέμα του Οδυσσέα Μιχαηλίδη»

Πέντε μήνες μετά από την ανάληψη της προεδρίας του Κινήματος Οικολόγων - Συνεργασία Πολιτών, ο Γιώργος Περδίκης ανοίγει τα χαρτιά του στο «T» αναφορικά με τη σημερινή κατάσταση στο Κίνημα, τις συνεργασίες ενόψει Ευρωεκλογών και τη σχέση με την ΑΙΧΜΗ και τον Δημήτρη Παπαδάκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top