LIFESTYLE

Βαγγέλης Κακουριώτης: Απαντά πρώτη φορά για την παρενόχληση πάνω στη σκηνή – «Η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει»

Βαγγέλης Κακουριώτης: Απαντά πρώτη φορά για την παρενόχληση πάνω στη σκηνή – «Η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει»

Ο Βαγγέλης Κακουριώτης μίλησε στην εφημερίδα On Time και στη Σάσα Σταμάτη για το περιστατικό με τη θαυμάστρια η οποία ανέβηκε στη σκηνή νυχτερινού κέντρο παρενοχλώντας τον τραγουδιστή, προσπαθώντας να τον φιλήσει στο στόμα.

Όπως αναφέρει ο Βαγγέλης Κακουριώτης, ο ίδιος βρήκε μεγάλη υποστήριξη στα social media, περιγράφοντας όσα συνέβησαν πάνω στη σκηνή.

«O κόσμος διασκέδαζε και προτεραιότητα μου ήταν να κρατήσω σε ένα σωστό πλαίσιο το επίπεδο διασκέδασης και να μην δώσω μεγάλη έμφαση σε αυτό που συνέβαινε. Εκτίμησα όλους τους παράγοντες. Η κοπέλα είχε καταναλώσει αλκοόλ και προσπάθησα να το χειριστώ με τον πιο ανώδυνο τρόπο πράγμα που πιστεύω ότι κατάφερα.

Δεν συνηθίζω να καταδικάζω τους ανθρώπους εύκολα εκμεταλλευόμενος μια αμήχανη, άτυχη στιγμή τους, όλοι ξέρουμε ότι όταν ένας άνθρωπος καταναλώνει αλκοόλ η λογική του περιορίζεται και το ένστικτο του υπερτερεί. Θα μείνω στο ότι ήταν μια πολύ ωραία βραδιά και όλα τελείωσαν καλά. Πιστεύω ότι η κοπέλα έχει καταλάβει και βέβαια ανεξάρτητα από τις συνθήκες και τους παράγοντες που μεσολαβούν δεν παύει να είναι ενοχλητικό κάτι τέτοιο.», ανέφερε ο Βαγγέλης Κακουριώτης.

«Ωστόσο, η παρέα της θα μπορούσε να την έχει προστατέψει», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής μιλώντας στην On Time.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Θανατηφόρο στην Κοκκινοτριμιθιά: Σκόπιμα παρέσυρε την άτυχη Ελένη ο οδηγός – Βιντεοσκόπησε ο ίδιος το όλο συμβάν

Τάφος – Οπλοστάσιο: Βρήκαν βόμβα έτοιμη για χρήση – Τους «χάλασαν» τα σχέδια οι Αρχές

Μονή Αββακούμ: Απαντά στον δικηγόρο του Μητροπολίτη Ταμασού ο Βαβούσκος - «Συνιστά ομολογία ότι δεν είχαν κάνει τίποτε»

Επίδομα τέκνου: Αυξημένο κατά 3,7% φέτος - Δείτε αναλυτικά πόσα και πότε θα τα λάβετε

Τιμές καυσίμων: Το «παράδοξο» με τα φθηνότερα πρατήρια - Στα ίδια επίπεδα βενζίνη και πετρέλαιο κίνησης - Πίνακες

Χριστιάνα Αριστοτέλους: Το γλυκό στιγμιότυπο που πόσταρε από τη βάφτιση της κόρης της



Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Πρόεδρος Χριστοδουλίδης: «Έρχονται αρχηγοί κρατών για να στηρίξουν την πρωτοβουλία Αμάλθεια - Δεν υπάρχει ναυάγιο για το τερματικό»

Αρχηγοί κρατών θα έρθουν στην Κύπρο για να στηρίξουν την πρωτοβουλία «Αμάλθεια» είπε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top