LIFESTYLE

Η Pink έδιωξε άνδρα από συναυλία της γιατί έδειχνε στο κινητό του το μήνυμα: «Περιτομή: απάνθρωπη κι επιβλαβής»

Η Pink έδιωξε άνδρα από συναυλία της γιατί έδειχνε στο κινητό του το μήνυμα: «Περιτομή: απάνθρωπη κι επιβλαβής»

Η Pink ζήτησε από την υπηρεσία ασφαλείας του μέρους όπου έδινε συναυλία στην πόλη Σαν Αντόνιο της πολιτείας Τέξας των ΗΠΑ να απομακρύνει από το κοινό έναν άνδρα ο οποίος διέκοψε την παράστασή της.

Η τραγουδίστρια βρισκόταν στην σκηνή του «Alamodome» την περασμένη Τρίτη (26/9), όταν ένας θεατής άρχισε να φωνάζει για την περιτομή, ενώ κρατούσε το κινητό που κι έδειχνε στα άτομα που βρίσκονταν γύρω του ένα μήνυμα που έγραφε: «Περιτομή: απάνθρωπη κι επιβλαβής». Η Pink του ζήτησε να σταματήσει.

«Ω, προσπαθείς να κάνεις το “κομμάτι” του τώρα, έτσι δεν είναι;», είπε η ποπ σταρ στον άνδρα, όπως φαίνεται από βίντεο που έγινε viral στα social media. «Νιώθεις καλά για τον εαυτό σου; Θα είσαι ικανοποιημένος με αυτό μετά; Έδωσες τόσα χρήματα για να έρθεις εδώ και να κάνεις αυτό το σκηνικό; Έλα ρε φίλε..», πρόσθεσε.

 

Tο αστείο της Pink
Ο άνδρας, όμως, δεν έφευγε από την πρώτη σειρά του σόου και η Pink αποφάσισε να αστειευτεί. «Ίσως να αγοράσω μια τσάντα Birkin με τα λεφτά που έδωσες για το εισιτήριο». Έπειτα, αποφάσισε να λήξει εκεί το περιστατικό και κάλεσε την ασφάλεια του γηπέδου να τον συνοδεύσει εκτός του κτιρίου ώστε να μπορέσει να συνεχίσει την συναυλία της και να διασκεδάσουν οι υπόλοιποι θεατές που βρέθηκαν στο συγκεκριμένο χώρο για να την ακούσουν. «Ήρθε εδώ να μας πει για την περιτομή. Βγάλτε τον, γιατί δεν τον βγάζετε έξω», είπε.

Πριν μερικούς μήνες σε άλλη συναυλία της, στο Λονδίνο αυτή τη φορά, ένα άτομο την προσέγγισε και της πέταξε τις στάχτες της νεκρής μητέρας του.

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top