ΔΙΕΘΝΗ

Δολοφονία στο Λονδίνο: Μαχαίρωσε τη 15χρονη στον λαιμό όταν μπήκε στη μέση να προστατεύσει τη φίλη της

Δολοφονία στο Λονδίνο: Μαχαίρωσε τη 15χρονη στον λαιμό όταν μπήκε στη μέση να προστατεύσει τη φίλη της

Τραγικές ήταν οι περιστάσεις του θανάτου της 15χρονης Ελιάν Άνταμ στο Κρόιντον, αναφέρουν οι αρχές στο Λονδίνο, που συνεχίζουν την έρευνα για τη δολοφονία της κοπέλας την Τετάρτη από έναν 17χρονο.

Ο δράστης μαχαίρωσε την κοπέλα στο λαιμό όταν προσπάθησε να πάρει πίσω το αρκουδάκι της φίλης που είχε αρπάξει ο δράστης αναφέρει η Daily Mail.

Την Παρασκευή ο 17χρονος εμφανίστηκε στο δικαστήριο με την κατηγορία της ανθρωποκτονίας και της κατοχής μαχαιριού.

Η Ελιάν, που ήταν τσιλίντερ και έκανε γυμναστική, ήταν έτοιμη να μεταβεί σε πανάκριβο ιδιωτικό σχολείο στο νότιο Λονδίνο με δίδακτρα που φτάνουν τις 20.000 λίρες τον χρόνο.

Το θύμα της επίθεσης είχε συναντηθεί με άλλες δύο κοπέλες πριν από το σχολείο, από τις οποίες μία φέρεται να είχε διακόψει τη σχέση της με τον 17χρονο. Ο νεαρός ήταν και αυτός στο σημείο φορώντας μάσκα και γάντια. Προσπάθησε να δώσει λουλούδια και μια ερωτική επιστολή στην πρώην φίλη του για να είναι ξανά μαζί, αλλά τον απέρριψε.

Ακολούθησε καβγάς και η Ελιάν μπήκε στη μέση για να ηρεμήσει τα πνεύματα. Πήρε τότε στα χέρια της μια πλαστική σακούλα με προσωπικά είδη της φίλης της από τα χέρια του 17χρονου.

Ο νεαρός άρχισε να την καταδιώκει και τελικά τη μαχαίρωσε πολλές φορές μπροστά στα έντρομα μάτια των φίλων της και των περαστικών.

Η κοπέλα υπέκυψε στα τραύματά της λίγο αργότερα.

Ο 17χρονος συνελήφθη περίπου μία ώρα μετά το αιματηρό περιστατικό και θεωρείται ότι είναι «συνεργάσιμος με την αστυνομία». Μετά την παρουσία του στο δικαστήριο αποφασίστηκε να παραμείνει σε σωφρονιστικό κατάστημα μέχρι νεοτέρας.

Πηγή: protothema.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top