Τετραήμερη κράτηση σε δύο πρόσωπα στην Πάφο για υπόθεση κλοπής από κατοικία

Τετραήμερη κράτηση σε δύο πρόσωπα στην Πάφο για υπόθεση κλοπής από κατοικία

Διατάγματα κράτησης τεσσάρων ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Πάφου εναντίον δύο αλλοδαπών ηλικίας 41 και 33 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων σε σχέση με διερευνώμενη υπόθεση διάρρηξης και κλοπής κατοικίας.

Σύμφωνα με την Αστυνομία τα δύο πρόσωπα εντοπίστηκαν κατά τη μηχανοκίνητη περιπολία μελών του Τμήματος Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου.

Συγκεκριμένα γύρω στις  3.10 τα ξημερώματα σήμερα, ενώ μέλη του Κλιμακίου Διαρρήξεων του ΤΑΕ Πάφου, βρίσκονταν μηχανοκίνητη περιπολία σε περιοχή της επαρχίας Πάφου, εντόπισαν αυτοκίνητο να κινείται ύποπτα και το ακολούθησαν.

Στη συνέχεια, τα μέλη της Αστυνομίας ανέκοψαν το όχημα με τη βοήθεια μελών του ΟΠΕ Πάφου και του Αστυνομικού Σταθμού Πέγειας και όπως διαπιστώθηκε, το όχημα οδηγείτο από 41χρονο με συνοδηγό 33χρονο, οι οποίοι φέρονται να εμπλέκονται σε διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από κατοικία που διαπράχθηκε στις 5/8/2015 στην επαρχία Πάφου.

Τα πιο πάνω πρόσωπα συνελήφθησαν και τέθηκαν υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Πάφου συνεχίζει τις εξετάσεις .

Σύμφωνα με την καταγγελία του ιδιοκτήτη της κατοικίας από την οικία του οι δράστες απέσπασαν διάφορα αντικείμενα και τιμαλφή.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Πριν από την άφιξη του Αντόνιο Γκουτέρες: Η κρίσιμη ενημέρωση Ολγκίν στον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη και το νέο διπλωματικό τεστ για το Κυπριακό

Λίγες μόλις ώρες πριν από την άφιξη του Γενικού Γραμματέα των Ηνωμένων Εθνών, Αντόνιο Γκουτέρες, στην Κύπρο, η σημερινή συνάντηση της προσωπικής του απεσταλμένης, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, με τον Πρόεδρο Χριστοδουλίδη, αποκτά βαρύνουσα πολιτική και διπλωματική σημασία. Δεν πρόκειται για μια τυπική ενημέρωση μετά από έναν ακόμη κύκλο επαφών. Είναι η τελευταία ουσιαστική ανταλλαγή απόψεων, πριν ο επικεφαλής του ΟΗΕ αναλάβει προσωπικά την προσπάθεια να διαπιστώσει αν υπάρχουν οι ελάχιστες προϋποθέσεις για να διατηρηθεί ζωντανή η προοπτική μιας νέας διαδικασίας στο Κυπριακό.

BEST OF TOTHEMAONLINE