ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Θανατηφόρο Λάρνακα: Πώς συνέβη το δυστύχημα - Η κατάσταση υγείας του μικρού κοριτσιού - Δείτε φωτογραφία από τα οχήματα

Θανατηφόρο Λάρνακα: Πώς συνέβη το δυστύχημα - Η κατάσταση υγείας του μικρού κοριτσιού - Δείτε φωτογραφία από τα οχήματα

Το 10ο θύμα της ασφάλτου στην επαρχία Λάρνακας από την αρχή του χρόνου είναι η 75χρονη Μαρία Παπαμιχαήλ, από την Μοσφιλωτή, η οποία υπέκυψε στα τραύματά της λίγο μετά τα μεσάνυχτα έπειτα από τροχαίο δυστύχημα στο οποίο ενεπλάκη το αυτοκίνητο που επέβαινε, το απόγευμα της Δευτέρας (2/10), στον παλιό δρόμο Κόρνου – Κοφίνου.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, η νέα θανατηφόρα σύγκρουση σημειώθηκε γύρω στις 7 το βράδυ, όταν αυτοκίνητο που οδηγούσε 58χρονος, από την επαρχία Λάρνακας, με κατεύθυνση την Κοφίνου σε κάποιο σημείο του δρόμου επιχείρησε να στρίψει δεξιά για να εισέλθει στον αυτοκινητόδρομο, με αποτέλεσμα, κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, να ανακόψει την πορεία αυτοκινήτου που ταξίδευε από την αντίθετη κατεύθυνση.

Οδηγός του δεύτερου οχήματος ήταν 32χρονη αλλοδαπή με συνοδηγό την άτυχη Παπαμιχαήλ, ενώ σε παιδικό κάθισμα στο πίσω μέρος του αυτοκινήτου καθόταν το δυόμισι χρόνων κοριτσάκι της αλλοδαπής γυναίκας. Η οδηγός εργαζόταν ως οικιακή βοηθός στο σπίτι της Παπαμιχαήλ. Από την σύγκρουση, που ήταν σφοδρή, τραυματίστηκαν και οι τέσσερις επιβαίνοντες των δύο οχημάτων.

Η 75χρονη εγκλωβίστηκε στα συντρίμμια του αυτοκινήτου και για τον απεγκλωβισμό της χρειάστηκε η επέμβαση μελών της ΕΜΑΚ. Και τα τέσσερα πρόσωπα μεταφέρθηκαν για νοσηλεία στο νοσοκομείο. Λόγω της κρισιμότητας της κατάστασής της, η Παπαμιχαήλ μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, όπου λίγο μετά τα μεσάνυχτα υπέκυψε στα τραύματά της.

Στο νοσοκομείο της πρωτεύουσας μεταφέρθηκε για περίθαλψη η 32χρονη αλλοδαπή, ενώ η μικρή της θυγατέρα νοσηλεύεται στο Μακάρειο Νοσοκομείο με θλαστικά τραύματα. Η κατάσταση και των δύο δεν είναι ανησυχητική.

Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν στην σκηνή του δυστυχήματος, προκύπτει πως για ακόμα μια φορά ο ανθρώπινος παράγοντας αποτέλεσε την αιτία για να χαθεί μία ανθρώπινη ζωή στην άσφαλτο.

Δείτε φωτογραφία από τα οχήματα που εξασφάλισε το ThemaOnline

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

ΠτΔ για μεταναστευτικό: «Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε με την κατάσταση ως έχει» - Συναντήθηκε με τον Πρωθυπουργό του Λιβάνου

Πακέτο στήριξης ενός δισεκατομμυρίου ευρώ για τον Λίβανο ανακοίνωσε την Μεγάλη Πέμπτη η Πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, η οποία επισκέφθηκε τη Βηρυτό μαζί με τον  Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Νίκο Χριστοδουλίδη, για συνομιλίες σχετικά με το μεταναστευτικό.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top