Έβαλε τέλος στα σενάρια η Υπουργός Δικαιοσύνης - «Δεν τίθεται κανένα θέμα παύσης του Αρχηγού της Αστυνομίας»

Έβαλε τέλος στα σενάρια η Υπουργός Δικαιοσύνης - «Δεν τίθεται κανένα θέμα παύσης του Αρχηγού της Αστυνομίας»

«Δεν τίθεται κανένα θέμα παύσης του Αρχηγού Αστυνομίας», ανέφερε η Υπουργός Δικαιοσύνης Άννα Κουκκίδου Προκοπίου, μιλώντας στο πλαίσιο της εκπομπής του Omega «Ενημέρωση Τώρα».

Συγκεκριμένα, η κα. Προκοπίου ανέφερε «να θεωρήσετε το ζήτημα κλειστό, το θέμα είναι λήξαν».

Παράλληλα, η Υπουργός ανέφερε ότι την ερχόμενη βδομάδα θα εχει συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τον Αρχηγό της Αστυνομίας.

«Θα παρουσιάσουμε το νέο πλάνο αστυνόμευσης ενώ θα προχωρήσουμε και με τα πλάνα για αναδιοργάνωση της αστυνομίας», πρόσθεσε.

Δείτε σε απόσπασμα όσα δήλωσε η κα. Προκοπίου:

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

«Ντου» Προέδρου στο ΓΝ Πάφου - Μήνυμα στήριξης προς τα Νοσοκομεία

Απροειδοποίητη επίσκεψη πραγματοποίησε το βράδυ της Δευτέρας στο Γενικό Νοσοκομείο Πάφου ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης στέλνοντας το μήνυμα ότι η κυβέρνηση θα στηρίξει ακόμη περισσότερο τα Νοσοκομεία μας, όπως πληροφορείται το ΚΥΠΕ.

BEST OF TOTHEMAONLINE