Συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές – Τραυματίστηκε δεσμοφύλακας

Συμπλοκή στις Κεντρικές Φυλακές – Τραυματίστηκε δεσμοφύλακας

Συμπλοκή σημειώθηκε μεταξύ δύο κρατουμένων, το απόγευμα της Τρίτης (10/10) στις Κεντρικές Φυλακές.

Σύμφωνα με πληροφορίες στο ThemaOnline, άγρια συμπλοκή σημειώθηκε στις Κεντρικές Φυλακές μεταξύ δύο αλλοδαπών κρατουμένων, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί ένας δεσμοφύλακας.

Συγκεκριμένα, ο δεσμοφύλακας προσπάθησε να χωρίσει τους δύο κρατούμενους, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί και να μεταφερθεί στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας για περίθαλψη.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο δεσμοφύλακας δεν τραυματίστηκε σοβαρά κι αφότου έλαβε τις πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο.

Οι αρχές των Κεντρικών Φυλακών διερευνούν τα αίτια της συμπλοκής.

* Φωτογραφία αρχείου

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

LIVE: Μαίνεται ο πόλεμος ανάμεσα σε Ισραήλ και Ιράν – Δύο νεκροί σε ισραηλινή επίθεση στην Κομ

Συνεχίζονται για ένατη μέρα οι εκατέρωθεν επιθέσεις που εξαπέλυσαν στη διάρκεια της νύχτας Ιράν και Ισραήλ. Από την ισραηλινή επίθεση στην πόλη Κομ, κοντά στο πυρηνικό εργοστάσιο του Φορντό, έχασαν τη ζωή τους δύο άτομα, εκ των οποίων το ένα 16 ετών. Οι (IDF) έβαλαν στο στόχαστρο εγκαταστάσεις αποθήκευσης και εκτόξευσης πυραύλων. Τις πρώτες πρωινές ώρες, ήχησαν σειρήνες συναγερμού για πυραυλική επίθεση από το Ιράν στο κεντρικό τμήμα του Ισραήλ, υποχρεώνοντας χιλιάδες κατοίκους να σπεύσουν στα καταφύγια. Μαρτυρίες που επικαλείται το Reuters έκαναν λόγο για εκρήξεις που ακούστηκαν στην ευρύτερη περιοχή του Τελ Αβίβ.Οι ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις (IDF) ανακοίνωσαν αργότερα ότι αναχαιτίστηκαν με επιτυχία όλοι οι πύραυλοι και δεν υπήρξαν αναφορές για θύματα.

BEST OF TOTHEMAONLINE