Άγρια επίθεση πίτμπουλ σε 63χρονο στο Αγρίνιο - Συνελήφθη η 18χρονη ιδιοκτήτριά του

Άγρια επίθεση πίτμπουλ σε 63χρονο στο Αγρίνιο - Συνελήφθη η 18χρονη ιδιοκτήτριά του

Σοβαρό επεισόδιο ανάμεσα σε ιδιοκτήτες σκύλων σημειώθηκε το Σάββατο (14/10) στο Αγρίνιο, όταν το πίτμπουλ μιας 18χρονης κοπέλας επιτέθηκε και τραυμάτισε σοβαρά έναν 63χρονο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του agrinionews.gr, το περιστατικό έλαβε χώρα χθες το μεσημέρι στην περιοχή του Πάρκου, όταν και οι δύο ιδιοκτήτες σκύλων είχαν βγάλει βόλτα τα κατοικίδιά τους.

Στο νοσοκομείο με σοβαρό τραύμα στα άνω άκρα
Τότε ήταν που το πίτμπουλτης κοπέλας -για λόγους που δεν έχουν διευκρινιστεί- επιτέθηκε και δάγκωσε τον 63χρονο, προκάλωντας του σοβαρο τραύμα στα άνω άκρα.

Όπως είναι λογικό, επικράτησε μεγάλη αναστάτωση και στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Άμεσης Δράσης Αγρινίου.

Τραυματίστηκε και ο σκύλος του 63χρονου
Ο 63χρονος διακομίσθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο έχοντας υποστεί σοβαρο τραύμα στα άνω άκρα, ενώ μέχρι σήμερα εξακολουθεί να παραμένει νοσηλευόμενος.

Σημειώνεται πως από την επίθεση του εξαγριωμένου πίτμπουλ, σοβαρά τραυματίστηκε και ο σκύλος του άνδρα.

Η 18χρονη συνοδός του πίτμπουλ συνελήφθη και σε βάρος της σχηματίστηκε δικογραφία για σωματική βλάβη από αμέλεια και φθορά ξένης ιδιοκτησίας.

Χειροπέδες και σε 64χρονο μετά από επίθεση του σκύλου του σε 72χρονη
Αυτό ωστόσο δεν ήταν το μοναδικό περιστατικό επίθεσης σκύλου που σημειώθηκε χθες στην περιοχή. Στη συνοικία της Νεάπολης δεσποζόμενος σκύλος επιτέθηκε σε μία 72χρονη γυναίκα.

Η ηλικιωμένη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο Αγρινίου και ο 64χρονος ιδιοκτήτης του σκύλου συνελήφθη.

Σε βάρος του σχηματίστηκε, αντίστοιχα, δικογραφία για πρόκληση σωματικής βλάβης από αμέλεια.

ΠΗΓΗ: In.gr

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

 

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Θέλει κοινή συνάντηση με Έρχιουρμαν στην παρουσία Ολγκίν ο Πρόεδρος - «Καμία αδράνεια, τρέχουν οι εξελίξεις»

Στην Κύπρο πριν το τέλος του μήνα αναμένεται να έρθει η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα του ΟΗΕ για το Κυπριακό, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, είπε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Νίκος Χριστοδουλίδης, σημειώνοντας ότι στην παρουσία της θα πρέπει να γίνει κοινή συνάντηση με τον Τουρκοκύπριο ηγέτη.

BEST OF TOTHEMAONLINE