LIFESTYLE

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τραγουδά ένα παλιό κομμάτι του - Το ξαναθυμήθηκα και με ‘πιασε ρίγος, γράφει

Μιχάλης Χατζηγιάννης: Τραγουδά ένα παλιό κομμάτι του - Το ξαναθυμήθηκα και με ‘πιασε ρίγος, γράφει

Με ένα διαφορετικό βίντεο επέστρεψε ο Μιχάλης Χατζηγιάννης στα social media. Ο τραγουδιστής έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και συγκεκριμένα, στο 2009.


Ήταν η χρονιά που κυκλοφόρησε το τραγούδι του «Άννα» ένα από τα αγαπημένα του κομμάτια, το οποίο και τραγούδησε σε πρόβα που έκανε πρόσφατα.

Στη λεζάντα έγραψε: «Στη χθεσινή μου πρόβα θυμήθηκα ένα αγαπημένο μου τραγούδι.

ΑΝΝΑ: Eίναι εκείνο το τραγούδι που το είχα λιώσει και όλη μέρα το τραγουδούσα. Και όταν χθες μετά από χρόνια το ξα


Δείτε το βίντεο

 
 
 

Ο τραγουδιστής, μετά τις τελευταίες του ζωντανές εμφανίσει, έγινε στόχος σχολίων που έθεταν υπό αμφισβήτηση, τις φωνητικές τους ικανότητες. Σε συνέντευξή του στο «Πρωινό», ο ίδιος απάντησε σε όσους τον επέκριναν.

«Τα social media, η δυναμική και η διείσδυση των οποίων στις νέες γενιές αυξάνονται με ραγδαίο ρυθμό, έχουν και τα καλά και τα κακά. Είναι το καταφύγιο του καθενός μας, να βγει να πει ό,τι θέλει. Έχουμε ελεύθερη βούληση, βεβαίως και να το πει. Αλλά υπάρχει και η άλλη πλευρά του νομίσματος, το ότι είμαστε υπεύθυνοι για το τι λέμε, πόσο μάλλον όταν είμαστε ανώνυμοι και κρυβόμαστε. Είναι σαν να είμαστε οι εκτελεστές του καναπέ. Είμαστε ελεύθεροι σκοπευτές. Δεν θα είναι ένα φαινόμενο της εποχής, η εποχή μόνο θα δυσχεραίνει όσο περνάει ο καιρός. Όσον αφορά στα social media, πρέπει να είμαστε πολύ προσεκτικοί. Είναι αυτό που λέω καμιά φορά στις συναυλίες, να μην είναι αφελείς οι άνθρωποι όταν διαβάζουν κάτι».
 
 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Το αδιαχώρητο σε κρεοπωλεία και υπεραγορές για τα πασχαλινά ψώνια - Αναμένεται αύξηση της κίνησης - Διστακτικοί οι καταναλωτές λόγω ακρίβειας

Καύσιμα: Με αυτές τις τιμές θα βγάλουμε τις μέρες του Πάσχα - Δείτε τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Ξεσπά πατέρας στο «T»: Απέρριψαν κατ'οικον φροντίδα σε βρέφος με SMA και μηχανική υποστήριξη - «Κινδυνεύει το παιδί και ο ΟΚΥπΥ μας αγνοεί»

Ομάδα νεαρών επιτέθηκε σε αστυνομικούς με πέτρες και μολότοφ - Συνελήφθη 25χρονος με εκρηκτικά στην κατοχή του

Θανατηφόρο στα κατεχόμενα: Ο 79χρονος Φώτης Φωτίου το θύμα του τροχαίου - Πήρε εξιτήριο η σύζυγός του



Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

Επιβεβαιώνει ο ΟΗΕ: Στην Κύπρο την Τρίτη η Ολγκίν - Βλέπει Χριστοδουλίδη και Τατάρ

«Η Προσωπική Απεσταλμένη του Γενικού Γραμματέα για την Κύπρο, Μαρία Άνχελα Ολγκίν, θα πραγματοποιήσει την τρίτη επίσκεψή της στην Κύπρο, στις 7 και θα παραμείνει έως τις 14 Μαΐου», δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΓΓ του ΟΗΕ, Στεφάν Ντουζαρίκ κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης Τύπου ξένων ανταποκριτών στην έδρα του διεθνούς οργανισμού, στη Νέα Υόρκη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top