ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Σε ποια μέρη της Κύπρου «στέλνει» το CNN τους τουρίστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Σε ποια μέρη της Κύπρου «στέλνει» το CNN τους τουρίστες - ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ

Η ιστοσελίδα θυγατρικού τηλεοπτικού δικτύου του CNN, προτείνει στους τουρίστες να επισκεφτούν τους πέντε καλύτερους τόπους της Κύπρου!

Επιμέλεια: Έκτορας Γεωργίου

Το ινδικό δίκτυο IBN δημοσιεύει την Πέμπτη (3/9) εκτενές ρεπορτάζ για τις ομορφιές της Κύπρου, αναλύοντας την κάθε πόλη ξεχωριστά.

Αρχικά αναφέρεται στην πόλη της Πάφου, την γενέτειρα της Θεάς Αφροδίτης, όπου ο κόσμος μπορεί να επισκεφτεί τα λουτρά της Αφροδίτης, αλλά και την Πέτρα Του Ρωμιού.

Aiya-Νάπα

Στην πόλη της Λάρνακας, σύμφωνα πάντα με τις προτάσεις του IBN, αξίζει να επισκεφτεί κανείς τον Τεκκέ, αλλά και το μεσαιωνικό φρούριο.


Στη συνέχεια, ιδιαίτερη μνεία γίνεται στους αρχαιολογικούς τόπους της Λεμεσού όπως η Αμαθούντα, αλλά και το κάστρο  στο Κολόσσι ένα από τα σημαντικότερα την περίοδο των σταυροφοριών.

Λεμεσός

Τέλος, η Λευκωσία στο ρεπορτάζ παρουσιάζεται σε… δυο κομμάτια. Ως Βόρεια και Νότια... Στην περίπτωση της Τουρκοκρατούμενης μεριάς της Λευκωσίας, τονίζεται ότι θα πρέπει ο κόσμος να επισκεφτεί τα κάστρα του Αγίου Ιλαρίωνα, του Βουφαβέντο και της Καντάρας.

Girne

Όσο για την Νότια Λευκωσία, όπως την χαρακτηρίζουν, καλό θα ήταν οι τουρίστες να δουν το Κυπριακό Μουσείο και να πάνε στον πύργο του Σιακόλα απ΄ όπου μπορεί κάποιος να δει ολόκληρη την Λευκωσία από ψηλά.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Συμπλοκή νεαρών στην Λευκωσία: Στο νοσοκομείο τρεις τραυματίες - Διερευνά τους ισχυρισμούς τους η Αστυνομία

Εξήγγειλε και επίσημα την υποψηφιότητα του Τορναρίτη για τη δημαρχία Λευκωσίας ο ΔΗΣΥ: «Ο Νίκος την αγαπάει πραγματικά και την πονάει αυτή την πόλη»

Στο νοσοκομείο 19χρονος - Έχασε τον έλεγχο της μοτοσικλέτας του και προσέκρουσε σε πάσσαλο

Ξεπέρασε το επιτρεπτό όριο η σκόνη: Ο λόγος που «προτιμά» τη χώρα μας – «Αυξομειώσεις μέχρι τη Δευτέρα»

Πράξη ανθρωπιάς από Κύπριο: Νοικιάζει αφιλοκερδώς την οικία του σε μητέρα μονογονιό 5 ανήλικων παιδιών



Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Αυτός διορίστηκε ειδικός σύμβουλος του ΠτΔ για θέματα εκπαίδευσης

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Νίκος Χριστοδουλίδης με απόφασή του διόρισε τον Γεώργιο Σκαλιά ως Ειδικό του Σύμβουλο για θέματα Εκπαίδευσης. Ο διορισμός του είναι άνευ απολαβών και δεν περιλαμβάνει οποιεσδήποτε εκτελεστικές αρμοδιότητες και εξουσίες.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top