ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Αννίτα Δημητρίου: «Να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για επανένωση της Κύπρου»

Αννίτα Δημητρίου: «Να αξιοποιήσουμε κάθε ευκαιρία για επανένωση της Κύπρου»

Οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες και να αξιοποιήσουμε κάθε βήμα και κάθε ευκαιρία για να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε την πατρίδα μας, δήλωσε η Πρόεδρος της Βουλής, Πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αννίτα Δημητρίου, μετά την μαθητική παρέλαση στη Λευκωσία για την εθνική επέτειο της 28ης Οκτωβρίου 1940.

Αναφέροντας ότι «η 28η Οκτωβρίου σηματοδοτεί τη νίκη απέναντι στη δικτατορία του φασισμού και του ναζισμού», η κ. Δημητρίου είπε ότι «καλούμαστε σήμερα να σηκώσουμε σθεναρές αντιστάσεις απέναντι στην τρομοκρατία, στην παραπληροφόρηση, στις ακραίες αντιλήψεις που καλλιεργούν το μίσος και τον φόβο» και εξέφρασε την ανάγκη «να ενισχύσουμε περισσότερο από ποτέ την Δημοκρατία και το κράτος δικαίου».

«Σε ένα ταραγμένο γεωπολιτικό περιβάλλον που καταδεικνύει ότι δεν υπάρχουν παγωμένες διενέξεις οφείλουμε να έχουμε όραμα για την Κύπρο μας, οφείλουμε να εντείνουμε τις προσπάθειες, να αξιοποιήσουμε κάθε βήμα και κάθε ευκαιρία για να απελευθερώσουμε και να επανενώσουμε την πατρίδα μας», πρόσθεσε.

Τέλος, η κ. Δημητρίου ευχήθηκε χρόνια πολλά στους Έλληνες και στην Ελλάδα και πρόσθεσε πως «είμαστε περήφανοι για τους νέους και τις νέες μας».

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top