Καιρός: Σύννεφα, σκόνη και… βροχές - Παραμένει στα ψηλά για την εποχή η θερμοκρασία

Καιρός: Σύννεφα, σκόνη και… βροχές - Παραμένει στα ψηλά για την εποχή η θερμοκρασία

Ασθενής υψηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή, σύμφωνα με το πρωινό δελτίο καιρού από το Τμήμα Μετεωρολογίας.

Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη.

Σήμερα Δευτέρα, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και παροδικά κυρίως συννεφιασμένος από κυρίως μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ μετά το μεσημέρι αναμένεται μεμονωμένη βροχή στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί ασθενείς 3 Μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 33 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 29 στα παράλια και γύρω στους 25 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Απόψε θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες νεφώσεις που αργότερα αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες ελαφρές βροχές, κυρίως στα ορεινά και στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 18 βαθμούς στο εσωτερικό και στα βόρεια παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Τρίτη θα παρατηρούνται παροδικά αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις, ενώ κατά τις μεσημβρινές ώρες νεφώσεις που θα αναπτύσσονται αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα στα ορεινά. Από αργά τη νύχτα της Τρίτης και αρχικά την Τετάρτη ο καιρός θα είναι παροδικά κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές, ελαφρές κυρίως, βροχές και αργότερα μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες.

Την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κυρίως στα ορεινά, στο εσωτερικό και στα βορειοανατολικά.

Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή μέχρι την Πέμπτη για να παραμείνει πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Ιστορική μέρα για την Κύπρο: Πρώτη επίσκεψη Προέδρου των ΗΑΕ – Τι αλλάζει στις σχέσεις των δύο χωρών

Σήμερα, 14 Δεκεμβρίου 2025, θα πραγματοποιήσει επίσημη επίσκεψη στην Κύπρο, ο Πρόεδρος των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων Σεΐχης Mohammed bin Zayed al Nahyan, κατόπιν πρόσκλησης του Προέδρου της Δημοκρατίας κ. Νίκου Χριστοδουλίδη. Πρόκειται για ιστορική επίσκεψη, την πρώτη του Προέδρου των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων στην Κύπρο, η οποία επιβεβαιώνει με τον πλέον επίσημο τρόπο την νέα δυναμική που αναπτύσσεται στις σχέσεις των δυο χωρών αλλά και το στρατηγικό βάθος και την ωριμότητα που έχουν αποκτήσει.

BEST OF TOTHEMAONLINE