ΔΙΕΘΝΗ

Το μήνυμα του Μπας Ντοστ από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο

Το μήνυμα του Μπας Ντοστ από το νοσοκομείο μετά την κατάρρευσή του στο γήπεδο

Ο επιθετικός της Ναϊμέγκεν, Μπας Ντοστ, αναρρώνει από χθες (29/10) το βράδυ στο νοσοκομείο, όπου μεταφέρθηκε μετά την κατάρρευση του στον αγωνιστικό χώρο κατά την διάρκεια της αναμέτρησης με την Άλκμααρ για την Eredivisie.

Ο 34χρονος πρώην διεθνής Ολλανδός σέντερ φορ, ο οποίος ανέκτησε τις αισθήσεις του και μεταφέρθηκε εκτός γηπέδου, δήλωσε αργότερα στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης της Ναϊμέγκεν ότι ένιωθε καλά.

«Ο αγώνας Άλκμααρ-Ναϊμέγκεν διακόπηκε στο 90ο λεπτό το απόγευμα της Κυριακής με το σκορ στο 1-2. Ο Μπας Ντοστ κατέρρευσε στο γήπεδο και βοηθήθηκε αμέσως από όλες τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης που ήταν παρούσες», ανέφερε η Ναϊμέγκεν σε δήλωση στην επίσημη ιστοσελίδα της, με την διευκρίνιση πως «ο Ντοστ μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο από τις υπηρεσίες έκτακτης ανάγκης».

Παίκτες και των δύο ομάδων στάθηκαν γύρω από τον Ντοστ, ο οποίος σημείωσε το πρώτο γκολ του ματς έδωσε την ασίστ για το δεύτερο τέρμα της Ναϊμέγκεν.

«Τα πάω καλά. Η βοήθεια που έλαβα στο γήπεδο ήταν φανταστική», είπε ο Ντοστ στο X και πρόσθεσε: «Είμαι στο νοσοκομείο τώρα και αισθάνομαι καλά. Ευχαριστώ για όλη την υποστήριξη».

Η Άλκμααρ, ομάδα στην οποία αγωνίζεται ο Έλληνας διεθνής στράικερ Βαγγέλης Παυλίδης, δημοσίευσε ένα μήνυμα λέγοντας: «Ο Μπας Ντοστ έχει ευτυχώς τις αισθήσεις του. Σου ευχόμαστε καλή ανάρρωση και δύναμη, Μπας».

Πηγή: newsbeast.gr

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Τραγωδία ανήμερα του Πάσχα: Θανατηφόρο στη Λεμεσό με θύμα 30χρονο μοτοσικλετιστή

Σε θανατηφόρο εξελίχθηκε το τροχαίο που σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής του Πάσχα στην επαρχία Λεμεσού.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top