ΔΙΕΘΝΗ

Τρόμος στην Αυστραλία: Καρχαρίας επιτέθηκε σε σέρφερ – Αναζητούν τη σορό του - Βίντεο

Τρόμος στην Αυστραλία: Καρχαρίας επιτέθηκε σε σέρφερ – Αναζητούν τη σορό του - Βίντεο

Τη σορό ενός σέρφερ, που δέχθηκε επίθεση από έναν μεγάλο λευκό καρχαρία ανοικτά των ακτών της χερσονήσου Άιρ της νότιας Αυστραλίας, αναζητούν οι Αρχές.

Ο 55χρονος έκανε σερφ κοντά στην παραλία Granites νότια του κόλπου Streaky, όταν του επιτέθηκε ο καρχαρίας. Ένας άλλος σέρφερ έσπευσε να τον βοηθήσει, αλλά ο καρχαρίας τον πλησίασε με απειλητικές διαθέσεις.

«Τον άρπαξε, τον τράβηξε κάτω, τον ανέβασε στην επιφάνεια και τον ξανατράβηξε μέσα στο νερό»

Η ιστιοσανίδα του θύματος βρέθηκε αργότερα με μια τεράστια δαγκωματιά από τα σαγόνια του καρχαρία. Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες ο 55χρονος ήταν μέλος μιας παρέας συνολικά οκτώ σέρφερ, που βρίσκονταν στο νερό όταν επιτέθηκε ο καρχαρίας στο θύμα.

«Τον άρπαξε, τον τράβηξε κάτω, τον ανέβασε στην επιφάνεια και τον ξανατράβηξε μέσα στο νερό», δήλωσε αυτόπτης μάρτυς στο αυστραλιανό δίκτυο 7News.

Η αστυνομία έχει ξεκινήσει τεράστια έρευνα για τον εντοπισμού της σορού του 55χρονου, καθώς μέχρι το βράδυ της Τρίτης δεν είχε βρεθεί. «Η αστυνομία και οι υπηρεσίες εκτάκτου ανάγκης ερευνούν στα ύδατα κοντά στον Κόλπο Streaky για τη σορό ενός άνδρα, που πιστεύεται ότι έπεσε θύμα φονικής επίθεσης από καρχαρία», αναφέρει η σχετική ανακοίνωση.

Πριν από μερικές εβδομάδες καρχαρίας επιτέθηκε στην 64χρονη Pam Cook ανοικτά των ακτών του Μπίτσπορτ της Νότιας Αυστραλίας και την τραυμάτισε σοβαρά στα πόδια, ενώ νωρίτερα φέτος ένας 46χρονος σέρφερ πέθανε από επίθεση καρχαρία στο Γουόκερς Ροκ της χερσονήσου Άιρ.

Πηγή: in.gr

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top