ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Kραυγή αγωνίας 25χρονου πατέρα! « Ο γιος έπεσε θύμα απαγωγής και μάλλον βρίσκεται στην Κύπρο»

Kραυγή αγωνίας 25χρονου πατέρα! « Ο γιος έπεσε θύμα απαγωγής και μάλλον βρίσκεται στην Κύπρο»

Δύο ανήλικα αγόρια βρίσκονται στο επίκεντρο ενός διεθνούς ανθρωποκυνηγητό μετά την «απαγωγή τους» από τη 23χρονη μητέρα τους, χωρίς την συγκατάθεση του πατέρα για διακοπές στην Κύπρο τον Ιανουάριο του 2014 από τις οποίες δεν επέστρεψαν ποτέ όπως αναφέρει η Βρετανική Daily Mail.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα η μητέρα ήταν σε δικαστική διαμάχη με τον πρώην σύζυγό της όταν άρπαξε τα δυο τους παιδιά για διακοπές δυο εβδομάδων στο νησί μας χωρίς να δώσουν σημεία ζωής έκτοτε.

Ο Charlie Clift και o Kaiton Warnes ηλικίας 5 και 2 ετών αντίστοιχα πιστεύεται όπως αναφέρει το δημοσίευμα ότι βρίσκονται ακόμα  στην Κύπρο, πιθανότατα στην κατεχόμενη Λάπηθο.

Ms Warnes with son Charlie who, according to his dad Dominic Burt, 25, loves dressing up and 'eating cheese'

Λίγο πριν η 23χρονη μητέρα με τους δυο της παιδιά εξαφανιστούν, τα δυο αγοράκια  απομακρύνθηκαν προσωρινά από τη φροντίδα τη και διέμεναν με τους γονείς της ύστερα από ένα ατύχημα στο σπίτι.

Οι δικαστές όπως γράφει η Daily Mail επρόκειτο να αποφασίσουν για το μέλλον των αγοριών, αλλά η μητέρα τους τα φυγάδευσε μαζί με τον νυν σύντροφό της παρά τις αποφάσεις που επιτρέπουν στον πατέρα του 5χρονου Charlie,  Dominic Burt, για να τον δει κάθε  δεύτερο Σαββατοκύριακο.

Κραυγή απόγνωσης από τον 25χρονο πατέρα

 «Δεν έχω δει τον γιο μου από τον Ιανουάριο του 2014, όταν η Αμέλια μου είπε απλά ότι θα πήγαινε για διακοπές στην Κύπρο. Η ζωή μου έχει γυρίσει ανάποδα. Έχει γίνει μαρτύριο χωρίς να έχω τον γιό μου κοντά μουν άλλα είναι ακόμα χειρότερο όταν φοβάσαι ότι το παιδί σου δεν είναι ασφαλές» ήταν τα λόγια του 25χρονου που περιμένει να ξανασφίξει το γιό του στην αγκαλιά του

Δεν έχω καμία ιδέα για το πού είναι, αλλά απλά ζω με την ελπίδα ότι θα είναι ασφαλής ήταν το καταληκτικό σχόλιο του πατέρα.

.

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Σενάρια για αξιοποίηση κοιτασμάτων συζήτησαν ΠτΔ και CEO της ENI

Οι ανακαλύψεις τις ΕΝΙ στην Αποκλειστική Οικονομική Ζώνη της Κύπρου (ΑΟΖ) και τα σενάρια για αξιοποίηση των επιβεβαιωμένων γεωτρήσεων, καθώς και οι προτιμώμενες λύσεις για αποτελεσματική ικανοποίηση των εγχώριων ενεργειακών προτεραιοτήτων βρέθηκαν στο επίκεντρο της σημερινής συνάντησης του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο της ENI Κλαούντιο Ντεσκάλτζι, στην παρουσία των Υπουργών Ενέργειας και Εξωτερικών στο Προεδρικό Μέγαρο.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top