ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΡΕΠΟΡΤΑΖ

Φόνος Καλογερόπουλου: Σχεδίαζαν από τον Σεπτέμβριο την δολοφονία - Μαρτυρίες που «καίνε»

Φόνος Καλογερόπουλου: Σχεδίαζαν από τον Σεπτέμβριο την δολοφονία - Μαρτυρίες που «καίνε»

Διάταγμα κράτησης για περίοδο οκτώ ημερών εξέδωσε το Επαρχιακό Δικαστήριο Λεμεσού εναντίον των δύο Ελληνοκυπρίων για τον φόνο του Καλογερόπουλου.

Να υπενθυμίσουμε ότι χθες μέλη της Αστυνομίας πέρασαν χειροπέδες σε 41χρονο Ελληνοκύπριο στην Πάφο και 44χρονο στην Λάρνακα.

Επιπρόσθετα, ο 41χρονος ήταν καταζητούμενος για υπόθεση εμπρησμού και ομοιάζει με τον οδηγό της μοτοσικλέτας που δόθηκε στην δημοσιότητα από την Αστυνομία.

Απο την έρευνα φέρεται ο 44χρονος να παρείχε καταφύγιο στην επαρχία Λάρνακας στον 41χρονο οδηγό της μοτοσικλέτας, ο οποίος πιθανόν να είναι και ο ένας εκ των δυο εκτελεστών του Θανάση Καλογερόπουλου.

Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο Δικαστήριο, η δολοφονία του Καλογερόπουλου φαίνεται πως σχεδιαζόταν τουλάχιστον δυο μήνες πρίν,  από τον Σεπτέμβριο .

Εναντίον των δυο συλληφθέντων διερευνώνται αδικήματα για φόνο εκ προμελέτης, χρήση και μεταφορά πυροβόλου όπλου, χρήση και μεταφορά εκρηκτικών υλών, εμπρησμός και κλοπή. 

Αξίζει να αναφερθει ότι μαρτυρίες αναφέρουν ότι ο 44χρονος ύποπτος φαίνεται ότι γνώριζε προσωπικά τον Θανάση Καλογερόπουλο, τον οποίο και συνάντησε λίγες μέρες πριν πέσει νεκρός και μίλησαν για τζόγο, ενώ ήξερε για το δολοφονικό σχέδιο. Πληροφορία την οποία επιβεβαίωσε ο ύποπτος σε αστυνομικό κατά την ανάκριση.

Υπενθυμίζεται ότι λίγο μετά τις 8 το πρωί (30/10) όταν το θύμα επιχείρησε να σταθμεύσει το τζιπ όχημα που οδηγούσε σε παραλιακό πάρκινγκ για να μεταβεί για μπάνιο στη θάλασσα, οι δυο κουκουλοφόροι άνοιξαν πυρ εναντίον του, γαζώνοντας τον στον θώρακα και στην κεφαλή.

Οι δύο φερόμενοι δράστες εγκατέλειψαν τη σκηνή με αυτοκίνητο, το οποίο λίγο αργότερα εντοπίστηκε να φλέγεται, σε περιοχή της Λεμεσού. Από τις εξετάσεις που διενεργήθηκαν, διαπιστώθηκε ότι το εν λόγω όχημα ήταν κλοπιμαίο.

 

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Μπαράζ συλλήψεων – Χειροπέδες σε ακόμη ένα πρόσωπο – Εννέα το σύνολο

Στη σύλληψη ακόμη ενός προσώπου προχώρησε η Αστυνομία, αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη, ανεβάζοντας το σύνολο των προσώπων στα εννέα.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top