ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Υπόθεση Θανάση: Ξεσπά κατά Νομικής Υπηρεσίας, Γενικού Εισαγγελέα και Πανίκου Σταυριανού η κυρία Ανδριάνα - «Το πικρό ποτήρι ξεχείλισε»

Υπόθεση Θανάση: Ξεσπά κατά Νομικής Υπηρεσίας, Γενικού Εισαγγελέα και Πανίκου Σταυριανού η κυρία Ανδριάνα - «Το πικρό ποτήρι ξεχείλισε»

Πυρά εξαπέλυσε κατά της Νομικής Υπηρεσίας, του Γενικού Εισαγγελέα και του τότε ιατροδικαστή Πανίκου Σταυριανού, η μητέρα του εθνοφρουρού Θανάση Νικολάου, κα Ανδριάνα Νικολάου, σε νέα της ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Όπως αναφέρει η κα Νικολάου, «με όλο τον σεβασμό σε κάποια λογικά άτομα, αλλά η υπομονή έχει και όρια. Το πικρό ποτήρι ξεχείλισε και εξοργισμένη καταγγέλλω ότι η συνομωσία για την συνεχιζόμενη συγκάλυψη της οφθαλμοφανούς και επιστημονικώς αποδεδειγμένης δολοφονίας τού Αείμνηστου ΘΑΝΑΣΗ μου, η απόκρυψη των αδίστακτων δολοφόνων και η στήριξη των κατηγορουμένων που συγκάλυψαν το άγριο έγκλημα, συνεχίζεται από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας».

«Παρόλες τις δημόσιες δηλώσεις του Γ. Εισαγγελέα, ότι δήθεν θέλει να βοηθήσει και κάνει ότι μπορεί για την διαφάνεια της αλήθειας», συνεχίζει η κα Ανδριάνα, «η εισαγγελία παίρνει οδηγίες από τις κυράτσες, τις δικηγορίνες της Νομικής υπηρεσίας, και συνεχίζει να εμφανίζεται σαν βράχος, χωρίς ίχνος συνείδησης, απέναντι μας στο δικαστήριο».

Παράλληλα, αναφερόμενη στον τότε ιατροδικαστή Πανίκο Σταυριανό, η κα Ανδριάνα αναφέρει ότι, «αυτόν έπρεπε αμέσως να τον κλείσουν μέσα, τουλάχιστο μετά την εκταφή και την εξέταση των οστών του παιδιού μας που αποδείχθηκε ότι ήταν δολοφονημένο δια στραγγαλισμού, εφόσον βρέθηκε το υοειδές οστό στον λαιμό του σπασμένο, ενώ αυτός έγραψε στην έκθεση του που εξέδωσε μετά από 9 μήνες ότι: «η συσκευή του λάρυγγα και το υοειδές οστό είναι φυσιολογικά»!»

Ακολουθεί αυτούσια η ανάρτηση της Ανδριάνας Νικολάου:

Με όλο τον σεβασμό σε κάποια λογικά άτομα, αλλά η υπομονή έχει και όρια. Το πικρό ποτήρι ξεχείλισε και εξοργισμένη καταγγέλλω ότι…..

Η συνομωσία για την συνεχιζόμενη συγκάλυψη της οφθαλμοφανούς και επιστημονικώς αποδεδειγμένης δολοφονίας τού Αείμνηστου †ΘΑΝΑΣΗ μου, η απόκρυψη των αδίστακτων δολοφόνων και η στήριξη των κατηγορουμένων που συγκάλυψαν το άγριο έγκλημα, συνεχίζεται από τα γραφεία της Νομικής Υπηρεσίας!

Παρόλες τις δημόσιες δηλώσεις του Γ. Εισαγγελέα, ότι δήθεν θέλει να βοηθήσει και κάνει ότι μπορεί για την διαφάνεια της αλήθειας, η εισαγγελία παίρνει οδηγίες από τις κυράτσες, τις δικηγορίνες της Νομικής υπηρεσίας, και συνεχίζει να εμφανίζεται σαν βράχος, χωρίς ίχνος συνείδησης, απέναντι μας στο δικαστήριο!

Επιμένει στην συμμετοχή του 1ου κατηγορουμένου που συγκάλυψε την δολοφονία τού αθώου +ΘΑΝΑΣΗ, να εμφανίζεται και να συμμετάσχει στην 3η θανατική ανάκριση!

Αυτό είναι εκ φύσεως απάνθρωπο, είναι απαράδεχτο, είναι ανεπίτρεπτο και είναι εξωφρενικό! Μάς προκαλεί αναστάτωση, θυμό και οργή όταν βλέπουμε μπροστά μας τον δεύτερο δολοφόνο του παιδιού μας και τον υπαίτιο του μαρτυρικού μας αγώνα που ήταν η αιτία της καταστροφής της ζωής μας!

Αυτόν έπρεπε αμέσως να τον κλείσουν μέσα, τουλάχιστο μετά την εκταφή και την εξέταση των οστών του παιδιού μας που αποδείχθηκε ότι ήταν δολοφονημένο δια στραγγαλισμού, εφόσον βρέθηκε το υοειδές οστό στον λαιμό του σπασμένο, ενώ αυτός έγραψε στην έκθεση του που εξέδωσε μετά από 9 μήνες ότι: «η συσκευή του λάρυγγα και το υοειδές οστό είναι φυσιολογικά»!!!

Είναι άραγε υπόψη τού Γ. Εισαγγελέα το τί γίνεται στα γραφεία του με τούς υπαλλήλους του, ποιες οδηγίες δίνουν προς τα έξω και τί γράφουν στις επιστολές που μάς στέλνουν, για να μην βγαίνει και να λέει άλλα δημοσίως, ότι είναι με το μέρος μας και ότι δήθεν..... θέλει να βοηθήσει;

Αποδείχθηκε ότι δεν είναι με το μέρος μας, δηλαδή με το δίκαιο, και αποδείχθηκε περίτρανα από τις αντιδράσεις τους στις συναντήσεις που είχαμε και από τις επιστολές τους και από την επιμονή τους που στηρίζουν τους θύτες και όχι τα θύματα. Το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι το κουκούλωμα των εγκλημάτων και η ατιμωρησία τους.

Γνωρίζουν πολύ καλά τούς ηθικούς αυτουργούς και τους δολοφόνους και γι’ αυτό συνεχίζουν να τους καλύπτουν. Εάν δεν τους γνώριζαν θα τους έψαχναν όπως κάνουν σε άλλες περιπτώσεις, όταν θέλουν και ανάλογα με τα συμφέροντα που έχουν!

Απαιτούμε να σεβαστούν τα εκτεθειμένα λείψανα τού παιδιού μας, τον πόνο και τις θυσίες μας! Και απαιτούμε να κρατήσουν απόσταση από την τελευταία μας ελπίδα και να αφήσουν το δικαστήριο να αποφασίσει αμερόληπτα για την αιτία θανάτου του παιδιού μας σύμφωνα με τα πορίσματα των επιστημόνων και τα αποτελέσματα των νέων δεδομένων που προέκυψαν μετά την εκταφή των οστών του.

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top