ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό ανέγερση ξενοδοχείο παρά τον κυκλικό κόμβο λιμανιού με εμπλοκή Κάκου και Πολυβίου - ΦΩΤΟ

ΛΑΡΝΑΚΑ: Υπό ανέγερση ξενοδοχείο παρά τον κυκλικό κόμβο λιμανιού με εμπλοκή Κάκου και Πολυβίου - ΦΩΤΟ

Επένδυση 35 εκατομμυρίων ευρώ στη Λάρνακα. Πρόκειται για Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca, το οποίο ανεγείρεται παρά τον κυκλικό κόμβο του λιμανιού Λάρνακας.

Θα είναι πολυτελές ξενοδοχείο με 105 δωμάτια και θα υποδεχθεί τους πρώτους τουρίστες το καλοκαίρι του 2017.

Σχετικές λεπτομέρειες ανακοινώθηκαν το Σάββατο (05/09) από τον όμιλο Carlson Rezidor Hotel Group, που διαθέτει πέραν των 1.350 ξενοδοχείων και έχει παρουσία σε πέραν των 105 χωρών, στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική και όχι μόνο. Η Κύπρος είναι η 80ή αγορά στην οποία θα δραστηριοποιηθεί ο Όμιλος.

Στο όλο έργο έχουν άμεση εμπλοκή δυο γνωστές φιγούρες του κυπριακού ποδοσφαίρου. Πρόκειται για τον Σάββα Κάκο της Quality Group που διετέλεσε πρόεδρος της Ανόρθωσης και τον Μάριο Πολυβίου, γνωστό και από την εμπλοκή του στα διοικητικά της ΑΕΚ Λάρνακας.
Η Quality Group είναι ιδιοκτήτρια εταιρεία του ξενοδοχείου, ενώ ο Μάριος Πολυβίου θα έχει τη διαχείρισή του.

Σύμφωνα με το σχετικό δελτίο Τύπου, «το ξενοδοχείο θα κατασκευαστεί, σχεδιαστεί και θα λειτουργεί σύμφωνα με τις υψηλές προδιαγραφές της παγκοσμίου φήμης εταιρείας ξενοδοχείων και θα ονομάζεται Radisson Blu Hotel & Residence, Larnaca, υπό τη διαχείριση της Sunnyseeker Hotels. Με την είσοδό του στην αγορά το Radisson Blu θα είναι το πρώτο διεθνώς επώνυμο ξενοδοχείο στη Λάρνακα, αναβαθμίζοντας την τουριστική εικόνα της Κύπρου συνολικά».

 

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

LIVE: «Το Ιράν δεν σχεδιάζει άμεσα αντίποινα εναντίον του Ισραήλ» - Ρίχνουν τους τόνους Τεχεράνη και Τελ Αβίβ

Νέος συναγερμός σήμανε σε ολόκληρη τη Μέση Ανατολή, μετά τις αναφορές αμερικανικών ΜΜΕ για επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν με πυραύλους. Το ThemaOnline σας μεταφέρει τις εξελίξεις 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top