LIFESTYLE

Η Mariah Carey αποκαλύπτει γιατί δεν οδηγεί, ενώ έχει δίπλωμα οδήγησης

Η Mariah Carey αποκαλύπτει γιατί δεν οδηγεί, ενώ έχει δίπλωμα οδήγησης

Μπορεί ορισμένοι και ορισμένες από εμάς να λατρεύουμε την οδήγηση ή έστω να οδηγούμε επειδή… πρέπει. Μπορεί, επίσης, να εντυπωσιαζόμαστε από τα fancy και πανάκριβα αυτοκίνητα που μπορεί να οδηγούν οι celebrity και οι Α-list επιχειρηματίες.

Αυτό δεν είναι, όμως, ο κανόνας.

Η Mariah Carey φαίνεται πως δεν είναι ανήκει σε καμία από τις παραπάνω κατηγορίες, καθώς -όπως αποκάλυψε – σε συνέντευξή της έχει να οδηγήσει εδώ και πολλά χρόνια.

«Αν υπήρχε ένας δρόμος που θα μπορούσα να πω, “Εντάξει, αυτός είναι ένας ασφαλής δρόμος για μένα να οδηγήσω”, θα το έκανα», εξήγησε η Carey σε συζήτηση που είχε με την Kate Hudson στο show της δεύτερης “The Jennifer Hudson Show”.

«Αλλά είναι απλώς καλύτερο για μένα ο οδηγός να είναι άλλος στο αυτοκίνητο και εγώ να ταξιδεύω μαζί του. Μπορώ να οδηγήσω, αλλά δεν το κάνω», συνέχισε.

«Άφησα το δίπλωμά μου να λήξει. Είχα και όταν μετακόμισα στο Μανχάταν το άφησα. Σίγουρα, δεν θέλετε να οδηγείτε εδώ. Εγώ δεν το κάνω. Όταν αποφάσισα να πιάσω τιμόνι κάποια φορά μου είπαν πως η άδεια μου είχε λήξει πριν από μήνες. Έτσι θα έπρεπε να δώσω πάλι εξετάσεις. Δεν το έκανα», κατέληξε η τραγουδίστρια, η οποία παραδέχτηκε πως πλέον νιώθει έτοιμη για να ανοίξει ξανά αυτόν τον δρόμο μπροστά της.

Βέβαια, παρά την έλλειψη διπλώματος η Mariah Carey έχει ταξιδέψει σε όλο τον κόσμο, όπως κάνει και αυτή την περίοδο με την χριστουγεννιάτικη περιοδεία της “Merry Christmas One and All Tour”, η οποία ξεκίνησε στις 15 Νοεμβρίου.

 

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Mariah Carey (@mariahcarey)

«Είμαι πολύ ενθουσιασμένη που βρίσκομαι με τους θαυμαστές μου και έχω μια εμπειρία μαζί τους στο δρόμο», είπε νωρίτερα μέσα στον μήνα η τραγουδίστρια στο ET, όπου μίλησε και για τα δίδυμα παιδιά της, τα οποία συμμετείχαν στο promo video της περιοδείας της.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by Billboard Music Awards (@bbmas)

«Είμαι πολύ υπερήφανη. Γνωρίζουν τόσα πολλά και είναι πολύ καλά σε όλα. Θα με ακολουθήσουν σε όλη την περιοδεία στις ΗΠΑ και είμαι ενθουσιασμένη που θα μοιραστώ αυτές τις στιγμές μαζί τους». Πηγή: marieclaire

 

 

Ειδήσεις σήμερα:

Αυτά είναι τα επικίνδυνα έθιμα του Πάσχα – Πώς μπορούμε να προστατευθούμε; - Οι ενέργειες για πρόληψη από την Αστυνομία

Από πυρκαγιά σε πυρκαγιά έτρεχε η Πυροσβεστική - Το επιχειρησιακό πλάνο ενόψει καλοκαιριού

Έπιασε «λαυράκι» η ΥΚΑΝ - Συγκάτοικοι έκρυβαν ναρκωτικά μέσα στα δωμάτιά τους

Απάτη στη Λεμεσό: Παρίστανε τον συνεργάτη ιδιοκτητών διαμερισμάτων - Χειροπέδες σε 34χρονο

Στιγμές τρόμου για 23χρονη: Αδέλφια την απείλησαν, την απήγαγαν και την τραυμάτισαν με μαχαίρι – Πρώην συμβίος της ο ένας

Eurovision 2024: Η Silia Kapsis έκανε την πρώτη της πρόβα με το «Liar»



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Σύλληψη νέου υπόπτου στη Λάρνακα - Ισχυρή αστυνομική δύναμη στο σημείο - Δείτε φωτογραφία

Νέα σύλληψη σημειώθηκε σύμφωνα με πληροφορίες του ThemaOnline σήμερα το απόγευμα αναφορικά με την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BEST OF TOTHEMAONLINE

Back to top