«Μάχη» Ξάνθου - Περδίκη για την Προεδρία των Οικολόγων - Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Χρίστου  

«Μάχη» Ξάνθου - Περδίκη για την Προεδρία των Οικολόγων - Απέσυρε την υποψηφιότητα του ο Χρίστου   

Μάχη για δύο κατέληξαν τελικά οι εκλογές για την προεδρία του Κινήματος Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών αφού, σύμφωνα με ανακοίνωση του κόμματος, ο Σωτήρης Χρίστου απέσυρε την υποψηφιότητα του.

Η σχετική ανακοίνωση αναφέρει ότι «Το Κίνημα Οικολόγων – Συνεργασία Πολιτών, μετά τις πρόσφατες εξελίξεις γεμίζει τις μηχανές του και οδεύει προς το έκτακτο Παγκύπριο εκλογικό συνέδριο για την ανάδειξη του νέου Προέδρου του Κινήματος υπό το Κεντρικό μήνυμα: Πρασινίζουμε το παρόν, δημιουργούμε το μέλλον!»

«Το εκλογικό και καταστατικό συνέδριο θα συνέλθει την Κυριακή 26 Νοεμβρίου στις 10:00 στη Δημοσιογραφική Εστία στη Λευκωσία.

Στο συνέδριο θα εκλεγεί με μυστική ψηφοφορία ο/η νέος/νέα Πρόεδρος του Κινήματος.

Οι υποψήφιοι για τη θέση της Προεδρίας είναι οι: Έφη Ξάνθου και Γιώργος Περδίκης

Ο κ. Σωτήρης Χρίστου έχει αποσύρει την υποψηφιότητα του»

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

ΠτΔ: «Η ΚΔ θα ενταχθεί μέχρι το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν» - Όσα είπε για Κυπριακό, Δημογραφικό και ηλεκτρικό ρεύμα

Τη διαβεβαίωση ότι μέχρι το τέλος του 2025 θα έχουν ολοκληρωθεί όλα τα τεχνικά ζητήματα, έτσι ώστε η Κυπριακή Δημοκρατία να ενταχθεί το 2026 στη Ζώνη του Σένγκεν, έδωσε σήμερα ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας κ. Νίκος Χριστοδουλίδης.