ΚΟΙΝΩΝΙΑ

Σοκάρει νέο περιστατικό bullying σε σχολείο: Κάρφωσαν μολύβι στο κεφάλι παιδιού - «Τους έσκιζαν τα κουπόνια φαγητού» - Διαψεύδει η Αστυνομία

Σοκάρει νέο περιστατικό bullying σε σχολείο: Κάρφωσαν μολύβι στο κεφάλι παιδιού - «Τους έσκιζαν τα κουπόνια φαγητού» - Διαψεύδει η Αστυνομία

Σοκ προκαλεί η καταγγελία μονογονιού πατέρα δύο παιδιών, τα οποία βιώνουν συστηματικό bullying στο δημοτικό σχολείο όπου φοιτούν.

Συγκεκριμένα, ο πατέρας των δύο παιδιών, Κύπρος, σε παρέμβαση του στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ανέφερε ότι τα παιδιά του βιώνουν bulling εδώ και δύο βδομάδες.

«Τους έπαιρναν από τα χέρια τα κουπόνια φαγητού και τους τα έσκιζαν. Έρχονταν σπίτι τα παιδιά μου και έτρωγαν λαίμαργα, που να ήξερα ότι ήταν όλη τη μέρα νηστικά», σημείωσε.

Ωστόσο, όπως ανέφερε ο πατέρας, δεν πρόκειται για μόνο ένα περιστατικό εκφοβισμού αλλά πολλά.

«Με πήραν τηλέφωνο να πάω να παραλάβω το παιδί μου, που βρέθηκε καρφωμένο μολύβι στο κεφάλι, λόγω του ότι είμαι άπορος έκανα εγώ ιατρική περίθαλψη», πρόσθεσε.

Σημειώνεται ότι ο πατέρας επικοινώνησε με τη διεύθυνση του σχολείου για να διερευνηθεί το θέμα ότι ενώ προσπάθησε να δώσει και κατάθεση σε Αστυνομικό Σταθμό ωστόσο δεν την δέχτηκαν λόγω του ότι πρέπει πρώτα να διερευνηθεί.

Δείτε όσα δήλωσε στο παρακάτω απόσπασμα:

Διαψεύδει η Αστυνομία

Σε παρέμβαση του στην εκπομπή «Μέρα Μεσημέρι», ο Εκπρόσωπος Τύπου της Αστυνομίας, Χρίστος Ανδρέου ανέφερε ότι λέχθηκαν ανακρίβειες για την συγκεκριμένη υπόθεση, αφού μετά από επικοινωνία του ίδιου με τον Αστυνομικό Σταθμό Ορόκλινης διαπίστωσε ότι τα μέλη της Δύναμης ακολούθησαν τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Ο πατέρας είχε πάει 21/11 στον αστυνομικό σταθμό συνοδευόμενος από τα δύο ανήλικα του παιδιά και ανέφερε ότι ένας εκ των δύο παιδιών του δέχθηκε επίθεση από μαθητές με αποτέλεσμα να έχει μώλωπα στο αριστερό πόδι».

Σύμφωνα με τον κ. Ανδρέου, όταν ο μαθητής ρωτήθηκε για τον μώλωπα του και πως τον απέκτησε, απάντησε στην παρουσία του πατέρα του ότι προκλήθηκε αφότου ο ίδιος κτύπησε μόνος του στο τραπέζι ενώ βρισκόταν μόνος του.

Μετέπειτα ο πατέρας σανέφερε ότι θα μεταβεί στα γραφεία του Υπουργείου Παιδείας στη Λάρνακα. Σημειώνεται ότι ο αστυνομικός ανακριτής επικοινώνησε με τον διευθυντή του σχολείου ο οποίος ανέφερε ότι διερεύνησε το περιστατικό, ρώτησε μαθητές και είπαν ότι δεν έπεσε στην αντίληψη τους τέτοιο γεγονός.

Αναφορικά με την καταγγελία του πατέρα ότι κάρφωσαν μολύβι στο κεφάλι του παιδιού του, ο κ. Ανδρέου επισήμανε ότι δεν έγινε καμία τέτοια αναφορά από τον πατέρα στην κατάθεση του.

Δείτε όσα δήλωσε στο παρακάτω απόσπασμα:

 

 

Ειδήσεις σήμερα:



Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη: Υπό οκταήμερη κράτηση και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα

Υπό οκταήμερη κράτηση τέθηκε και ο 28χρονος που συνελήφθη στη Λάρνακα, για την απόπειρα φόνου στην Ανθούπολη.

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Back to top