Καύσιμα: Σε αυτό το είδος θα δούμε περισσότερη μείωση – Τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Καύσιμα: Σε αυτό το είδος θα δούμε περισσότερη μείωση – Τα φθηνότερα και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια

Μια μικρή ανακούφιση έδωσε στους πολίτες η μείωση του φόρου κατανάλωσης στα καύσιμα, όχι όμως τόσο που να αρχίσουν να γεμίζουν τα ντεπόζιτα τους.

Ο Διευθυντής της Υπηρεσίας Προστασίας Καταναλωτή, Κωνσταντίνος Καραγιώργης, μιλώντας στο ThemaOnline ανέφερε σε δηλώσεις του ότι «υπάρχει μία σταθεροποίηση στις τιμές των καυσίμων με πτωτικές τάσεις»

Μεταξύ άλλων, σημείωσε πώς «η αμόλυβδη έπεσε ελάχιστα γύρω στο 1 σεντ αλλά μπορεί να πέσει κι άλλο, ενώ σε αυτό που ίσως φανεί περισσότερο η πτώση είναι στο πετρέλαιο κίνησης»

«Η πτωτική τάση αποτυπώνεται σταδιακά και στις τιμές των φορτίων που έρχονται στην Κύπρο», κατέληξε.  

Το ThemaOnline έψαξε και βρήκε τόσο τα φθηνότερα όσο και τα ακριβότερα πρατήρια Παγκύπρια αυτή τη στιγμή.

Δείτε αναλυτικά:

Αμόλυβδη 95

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,415

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,353

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,499

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

 

Αμόλυβδη 98

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,488

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,419

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,649

 

Τα φθηνότερα:

 

 

Τα ακριβότερα:

 

 

Πετρέλαιο Κίνησης

Μέση Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,568

Φθηνότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,499

Ακριβότερη Τιμή σε € (Παγκύπρια)1,639

 

Τα φθηνότερα:

 

Τα ακριβότερα:

 

 

Ακολουθήστε το Tothemaonline.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

 

 

 

 

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Ο Αβέρωφ στο ThemaOnline: «Η Κύπρος χρειάζεται στιβαρές παρατάξεις και πολιτικούς χωρίς λαϊκισμό»- Ο ΠτΔ, η Αννίτα και ο ΔΗΣΥ

Στη συνέντευξή του στο ThemaOnline και τον Τάσο Θεοδώρου, ο πρώην πρόεδρος του ΔΗΣΥ, Αβέρωφ Νεοφύτου, μιλά ανοιχτά για την επόμενη μέρα στην πολιτική, το μέλλον της παράταξης, τις εκλογές του 2026 και του 2028, τη διακυβέρνηση Χριστοδουλίδη, το Κυπριακό, αλλά και τα νέα πολιτικά φαινόμενα που ταράζουν τα νερά.

BEST OF TOTHEMAONLINE